Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είμαστε οικογένεια”

“Είμαστε οικογένεια”

obradovic

obradovic

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε το συγκρότημα του Έτορε Μεσίνα με το Σέρβο προπονητή να κάνει λόγο για αποτελεσματική εμφάνιση ενώ αναφέρθηκε και στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του.

“Ήταν μια αποτελεσματική εμφάνιση. Δείξαμε πως έχουμε τη δύναμη να παλέψουμε με τον οποιονδήποτε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Είναι κοντά μας σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική στην περίπτωση μας και το να νικάς ομάδες, όπως είναι η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ σημαντικό επίσης. Θέλω να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο. Είναι σημαντικό ότι είναι κοντά μας. Είμαστε μία οικογένεια. Εγώ είμαι μέρος αυτής της οικογένειας. Αυτό είναι το σπίτι μου τώρα. Σκέφτομαι να παρακολουθήσω και το ποδοσφαιρικό παιχνίδι, με τη Γαλατασαράι” ήταν αρχικά τα λόγια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, με ψυχραιμία και εξυπνάδα. Η ζωή προχωρά μπροστά τόσο γρήγορα, που από αύριο θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το ματς με την Αλιάγα. Δεν είναι όμως, εύκολο να πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…