Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Βάρος σε άμυνα και ριμπάουντ

Βάρος σε άμυνα και ριμπάουντ

bourousis real

bourousis_real

Την Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Η βασίλισσα επιθυμεί να διατηρήσει το απόλυτο απέναντι σε μία ομάδα που έχει συνεχή “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοση της. Ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς συναντά για πρώτη φορά ως αντίπαλο την πρώην του ομάδα. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ μίλησε για τη θητεία του στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά και για τον αποψινό αγώνα που χαρακτήρισε επικίνδυνο.

“Έπαιξα δύο χρόνια στο Μιλάνο και αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω την πρώην ομάδα μου. Έζησα την πρώτη μου εμπειρία εκτός Ελλάδας και έχω καλές αναμνήσεις από το πέρασμα μου. Είναι μία σπουδαία ομάδα που μου συμπεριφέρθηκε πάντοτε καλά και είμαι ευχαριστημένος που έχω τη δυνατότητα να παίξω μαζί της” ήταν αρχικά τα λόγια του Γιάννη Μπουρούση για τη θητεία του στην ιταλική ομάδα, για να δηλώσει στη συνέχεια  για την αναμέτρηση:

“Η Αρμάνι Μιλάνο είναι δυνατή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Θα έρθει στη Μαδρίτη για να τα δώσει όλα και θα σχεδιάσει ένα δυνατό παιχνίδι με στόχο να προσπαθήσει να αντισταθμίσει την απώλεια που είχε απέναντι στην Αναντολού Εφές. Έρχεται εδώ για τη νίκη και ενάντια σε μία τόσο σοβαρή ομάδα μπορώ να φανταστώ μόνο ένα δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ πως η άμυνα και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα είναι σημαντικά για εμάς. Εάν κάνουμε αυτά σωστά, θα έχουμε τη δυνατότητα να τρέξουμε και έτσι οι πιθανότητες νίκης μας θα αυξηθούν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…