Κεντρική Ασίστ Shadow “Έλεος με την ΑΕΚοφροσύνη”

“Έλεος με την ΑΕΚοφροσύνη”

kontos apostolos

kontos-apostolos

Σας γράψαμε χθες για την στροφή του Απόστολου Κόντου, ο οποίος ετοιμάζεται να διεκδικήσει την δημαρχία Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Ο πρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σήμερα στην “ΩΡΑ των σπορ“, στην οποία αναφέρθηκε στα σχέδια που αφορούν στον αθλητισμό της πόλης. Παράλληλα, μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Θα ξεκινήσουμε -για να σας “ιντριγκάρουμε” και λίγο- με την “ατάκα” του ιδεολογικού σας αντιπάλου Χάρη Τομπούλογλου, με τον οποίο απ’ ότι γνωρίζουμε διατηρείτε και άριστες προσωπικές σχέσεις. ‘Τίποτα δεν σταματάει αυτό το πρότζεκτ Μελισσανίδη”, είχε δηλώσει στην “ΩΡΑ” ο κ. Τομπούλογλου για την “Αγιά Σοφιά”. Συμφωνείτε;
“Δεν σταματάει. Είναι το μόνο σίγουρο. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν στοιχεία τέτοια, που μπορούν να ανατρέψουν μια ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το γεγονός δικαιώνει και τους 131 που κατά το παρελθόν είχαν ενστάσεις για το γήπεδο”.

Υπήρξαν, ωστόσο, πολλές αλλαγές σε σχέση με το “πρότζεκτ Γρανίτσα”.
“Αυτό ακριβώς θέλω να πω. Με ξεκάθαρο τρόπο ο Μελισσανίδης αλλά και το επιτελείο του έδωσαν να καταλάβουμε με πόση νομιμότητα δημιουργείται αυτό το “πρότζεκτ”. Πραγματικά είναι ένα “πρότζεκτ” το οποίο, πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ. Για την ιστορία της ΑΕΚ”.

Τί ήταν αυτό που κυρίως σας ενθουσίασε από το σχέδιο που είδατε;
“Καταρχήν να πω, ότι έχω λάβει πρόσκληση και θα είμαι παρών στην εκδήλωση της 6ης Νοεμβρίου, όπου και θα γίνει η κεντρική παρουσίαση του γηπέδου. Όλος ο κόσμος ενθουσιάστηκε με την σαφήνεια που δόθηκε σχετικά με την κατασκευή του γηπέδου. Δεν έχει σχέση με το σχέδιο Γρανίτσα.

Μιλάμε για… μηδέν επαγγελματικούς χώρους, σε αντιστοιχία με τα 20.000 τ.μ του προηγούμενου σχεδίου, με 45% σε ότι αφορά το θέμα που καταλαμβάνει το κτίριο σε σχέση με το παρελθόν και με συντελεστή δόμησης κάτω του 1%, είναι στοιχεία που επισφραγίζουν την νομιμότητα του.

Γι’ αυτό έπεισε τους πάντες ο Μελισσανίδης. Μου ‘κανε και εντύπωση στην πρώτη παρουσίαση της Νέας Φιλαδέλφειας, ότι ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές του σχεδίου ήταν ο αδερφός μου, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μέσα στους 131.

Και είπε κάτι πολύ σημαντικό ο κατασκευαστής, ότι το σχέδιο Γρανίτσα ήταν “φαραωνικό”. Έτσι ακριβώς το χαρακτήρισε, αν το θυμόσαστε, και είχε πει ότι αυτά τα έργα μένουν μόνο στις μακέτες. Μου ‘κανε εντύπωση ο τρόπος που το παρουσίασε. Ένας εξαιρετικός επιστήμονας. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει αυτό το έργο”.

Ήσασταν ως οικογένεια κατά του σχεδίου Γρανίτσα, όπως προλάβατε να μας πείτε. Τι ήταν αυτό που σας είχε τρομάξει τότε, και τον τότε δήμαρχο Σταύρο Κόντο και εσάς προσωπικά;
“Ήταν ένα σχέδιο για γήπεδο, που την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι επιστήμονες οι οποίοι παρουσίασαν το καινούργιο γήπεδο και γι’ αυτό βγήκαν όλοι και υπερθεμάτισαν. Εγώ τι άλλο να σας πω; Τα πάντα φόβιζαν σ΄ εκείνο το σχέδιο.

Γι’ αυτό όλοι υπερθεματίζουν για το σχέδιο Μελισσανίδη, και μπορώ να πω ότι όλοι είμαστε ικανοποιημένοι, που γίνεται αυτό το γήπεδο μέσα στην πόλη μας και με τον τρόπο που γίνεται. Και θα το στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Αλλά όταν χαρακτηρίζουν το τότε έργο “φαραωνικό” οι ίδιοι οι συντελεστές του σημερινού γηπέδου, αυτό σημαίνει δικαίωση για τους 131 που αντιδρούσαν τότε”.

Το λέτε και το ξαναλέτε για τους 131. Είναι αληθές, ότι τότε είχαν λοιδορηθεί
“Είναι γεγονός. Είχαν λοιδορηθεί. Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά τα πράγματα”.

Αν τελικά εκλεγείτε εσείς και η παράταξή σας στο Δήμο, ήτοι αναλάβετε να διοικήσετε τη πόλη, θα υποστηρίξετε και τη δημιουργία κλειστού γηπέδου, ή και προπονητηρίου της ΑΕΚ;
“Είναι πολύ σοβαρή η ερώτηση και θα μιλήσω πολύ προσεκτικά. Πρώτον και κύριον, εγώ δεν είμαι ουρανοκατέβατος του αθλητισμού. Και ούτε έχω σκοπό να “πουλήσω” ΑΕΚτζήδικα φρονήματα. Το ξέρετε πάρα πολύ καλά ότι σέβομαι και τιμώ την ΑΕΚ. Την τίμησα επί πέντε χρόνια, ως αθλητής ή ως προπονητής, με τίμησε ο κόσμος ,αλλά με παρρησία λέω και νομίζω ότι αυτό αγαπούν στην ΑΕΚ από μένα, ότι δεν είμαι ΑΕΚ.

Δεν θα πουλήσω “ΑΕΚτζήδικη” εποχική νομιμοφροσύνη, αλλά βλέπω μερικά πράγματα και μου …γυρίζουν τα άντερα. Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν μπει μέσα στα γήπεδα, δεν έχουν ιδρώσει, δεν έχουν βάλει φανέλα, δεν έχουν κλάψει για την ομάδα που αγαπούν, δεν μπορώ να τους βλέπω να μας διδάσκουν αθλητισμό. Ιατρική ας μου διδάξει ένας μεγαλογιατρός. Ας μου διδάξει ένας άνθρωπος της επιστήμης”.

Τί εννοείτε ακριβώς;
“Στον αθλητισμό μπήκαμε με ξανθά μαλλιά και έγιναν άσπρα. Η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο, ένα τεράστιο σωματείο, που δεν έχει φίλους μόνο στη Φιλαδέλφεια. Έχει φίλους σε όλη την Ελλάδα. Την τιμούμε, την αγαπούμε, την σεβόμαστε. Δεν έχω κρύψει τα αισθήματά μου από κανέναν και όταν με τίμησε τελευταία φορά η ΑΕΚ καταχειροκροτήθηκα μέσα στο ξενοδοχείο όταν είπα ότι “παιδιά με τιμάτε. Μεγάλη τιμή, τεράστια τιμή”.

Δεν μου απαντήσατε, όμως. Θεωρείτε ότι τελικά πρέπει να γίνει και κλειστό γήπεδο;
“Όποιος λέει, ότι έχει δυνατότητα ο δήμος να φτιάξει ένα κλειστό γυμναστήριο και να το παραχωρήσει στην ΑΕΚ να ξέρετε, ότι λέει ψέματα. Εκείνο όμως το οποίο μπορεί να κάνει ο δήμος είναι να δώσει μια μάχη, να συμμετάσχει σε μια πάλη έτσι ώστε μέσα από κρατικά κονδύλια, μέσα από κονδύλια ΕΣΠΑ να κάνει ένα γυμναστήριο το οποίο να είναι για την πόλη του.

Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό. Από κει και πέρα θα κάνει ένα Δημοτικό Γυμναστήριο το οποίο θα είναι σε χώρους που μπορεί να γίνει. Τότε οπωσδήποτε μέσα στα τοπικά μας σωματεία, ανεξάρτητα αν έχει πανελλήνια εμβέλεια βρίσκεται και η ΑΕΚ”.

Κάποιοι αντιδρούν επειδή στο “πρότζεκτ” Μελισσανίδη δεν συμπεριλαμβάνεται κλειστό γυμναστήριο.
“Αυτή τη στιγμή να μιλήσουμε ξεκάθαρα. γιατί έτσι πρέπει να μιλάμε. Ο Μελισσανίδης ήταν σαφέστατος από την αρχή. Έδειξε ανδρισμό, δεν μάσησε τα λόγια του και είπε: “Κύριοι, σας ενημερώνω, τι θα κάνω. Θα κάνω ένα εκπληκτικό γήπεδο ποδοσφαίρου τεσσάρων αστέρων, και τίποτα περισσότερο». Και αυτό έκανε. Και όταν ένας άνθρωπος εξηγείται με τόση ντομπροσύνη, αυτό πρέπει να το σεβαστούμε όλοι”.

Πώς εξηγείτε τις αντιδράσεις κάποιοι κομματικού σχηματισμού ή της Ένωσης Γονέων οι οποίοι αξιώνουν από έναν ιδιώτη να ανοίξει το γήπεδο σε όλους τους συλλόγους της πόλης, να χτίσει σχολεία, δίπλα στο γήπεδο και διάφορα άλλα;
“Εγώ θα πω ένα πράγμα. Μπορούμε να θέλουμε ο,τιδήποτε, αλλά πρέπει να το δούμε από μια θέση η οποία έχει και μια βάση. Οποιαδήποτε πολιτική δύναμη και οποιοσδήποτε φορέας μπορεί να εκφράσει μια άποψη. Από κει και πέρα, η άποψη αυτή κρίνεται, κατά πόσον είναι βάσιμη και κατά πόσον είναι εφικτή”.

Διαγνώσαμε από παραπάνω αποστροφή σας, ότι θα είστε και εσείς εκ των δημάρχων, που θα υποστηρίξουν το 25% για την ΑΕΚ, το άλλο 25% για τον Ιωνικό, ή αντίστοιχα άλλα ποσοστά για τους συλλόγους της πόλης, ή η ΑΕΚ στη δική σας φιλοσοφία και κατεύθυνση θα έχει τον πρώτο λόγο αύριο;
“Θα σας πω κάτι που ίσως δεν το ξέρετε. Ο Σταύρος ο Κόντος ήταν ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος είχε ταξινομήσει τα πράγματα με μια σαφέστατη κατεύθυνση. Πίστευε πάρα πολύ ότι η ΑΕΚ είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο, ένα πανελλήνιο σωματείο.

Εγώ την ΑΕΚ δεν την θεωρώ ένα τοπικό σωματείο. Θεωρώ, απλά ότι είναι εδώ η φυσική της, η ιστορική της έδρα. Αλλά έχει μια διάχυτη ακτινοβολία, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στην ομογένεια. Τα άλλα τα σωματεία, είναι τα μικρά τα Σωματεία, τα τοπικά της πόλης.

Ένας δήμαρχος οφείλει να τιμά το μεγάλο σωματείο που έχει εδώ την φυσική του έδρα και όλη η πόλη ζει στο παλμό και αναπνέει από το παλμό της ΑΕΚ. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και ένα πράγμα. Ότι υπάρχουν και σωματεία, όπως ο Ιωνικός, όπως είπατε.

Είναι ένα σωματείο και αυτό προσφυγικό από το 1927. Υπάρχουν και άλλα σωματεία που προέρχονται από την προσφυγιά, με οικονομική ανέχεια. Η κορωνίδα των σωματείων, όχι μόνο της Φιλαδέλφειας αλλά και της Ελλάδας -δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει αυτό- είναι η ΑΕΚ.

Οι γονείς μας είναι πρόσφυγες, οι γυναίκες μας είναι πρόσφυγες, τα παιδιά μας και αυτά θεωρούνται από δεύτερη γενεά προσφύγων. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την ΑΕΚ. Θα την θεωρούμε πάντοτε το μεγάλο κομμάτι της Νέας Φιλαδέλφειας. Το ανεκτίμητο, το αναντικατάστατο. Αυτό δεν μπορεί κανένας να το αλλάξει.

Αλλά ένα πράγμα όμως. Έλεος πια με την ΑΕΚφροσύνη. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα. Η ΑΕΚφροσύνη δεν χρειάζεται να δείχνεται. Την ΑΕΚφροσύνη την έχεις μέσα σου. Το να βγαίνουμε, και να λέμε κορώνες ΑΕΚτζήδικες για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποια ψήφο, αυτό το θεωρώ πια ιεροσυλία. Ο κόσμος πρέπει να αντιλαμβάνεται αυτά τα πράγματα. Αλλά και να μην τα αντιλαμβάνεται εγώ ποτέ δεν θα το κάνω αυτό το πράγμα”.

Οι αιχμές αγγίζουν συνυποψήφιους σας;
“Όχι, όχι. Μιλάω γενικά. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω κανέναν συνυποψήφιο. Για να μην παρεξηγηθώ. Επειδή βλέπω καμιά φορά, όμως, όταν πάμε να μας τιμήσουν και εμφανίζεται ένας αθλητής ο οποίος έχει γυρίσει τρεις – τέσσερις ομάδες, με την μεγαλύτερη ευκολία όμως λέει τα ΑΕΚτζήδικά του και κλαίει. Και μετά βρίσκεται στην άλλη την ομάδα. Και λέει και κει τα ίδια και στην άλλη την ομάδα και ξανακλαίει…”

Το 2006 συντελέστηκε ένα “ατόπημα” κατά την ταπεινή μας άποψη. Φτιάχτηκε ένα γήπεδο σε μια περιοχή όπου είχε πρόβλημα η ΑΕΚ ως σύλλογος. Ούτως ή άλλως είχε γκρεμιστεί καλώς ή κακώς το γήπεδο, και το γήπεδο παραχωρήθηκε εξ ολοκλήρου στην ΦΕΑ. Με συνέπεια η ΑΕΚ να δίνει μάχη και να παρακαλάει χρόνια τώρα την ΦΕΑ, τον Ιωνικό ή τον Δήμο ή τον οποιοδήποτε για να πάρει κάποιες ώρες προπόνησης. Η γνώμη σας;
“Θα πω δύο πράγματα γιατί ίσως ο κόσμος δεν γνωρίζει. Πρώτον, η Φιλαδέλφεια έχει δύο κλειστά γυμναστήρια. Το ένα γυμναστήριο, το “Ζαχαρίας Αλεξάνδρου”, είναι δωρεά του Ιωνικού, υπό τρόπους με την νομική έννοια. Είναι αυτό που λέμε: “Ότι εγώ θα σου παραχωρήσω αυτό αλλά για να στο παραχωρήσω πρέπει να μου κάνεις αυτά”.

Λέει το συμβόλαιο ότι ο Ιωνικός έχει την απεριόριστη, την χρήση του γυμναστηρίου για την πληρέστερη ανάγκη των Τμημάτων του. Και εφόσον υπάρχουν ώρες τότε μπορεί να παραχωρηθεί το γήπεδο μέσω του δήμου σε κάποιο άλλο Σωματείο.

Ο Ιωνικός πάντοτε και ειδικά με την προεδρία την δική μου βοήθησε και βοηθάει την ΑΕΚ. Καταργήθηκε τμήμα του Ιωνικού, για να μπορεί το βόλεϊ της ΑΕΚ να μπαίνει μέσα. Και δώσαμε και αγώνες για το Κύπελλο Ευρώπης, για το χάντμπολ, κάναμε πράγματα για το βόλεϊ ανδρών. Δηλαδή κοιτάξαμε να περιορίσουμε τα Τμήματά μας, για να μπούνε. Μην ξεχνάμε όμως ένα πράγμα. Ο Ιωνικός έχει: Τέσσερα τμήματα Εθνικών Κατηγοριών.

Είναι πρωτοφανές για μια τοπική ομάδα. Έχει Εθνική Κατηγορία το χάντμπολ, Εθνική Κατηγορία το βόλεϊ Ανδρών, Εθνική Κατηγορία το βόλεϊ Γυναικών, Εθνική Κατηγορία το μπάσκετ. Δηλαδή μπορεί να είναι ένα μικρό σωματείο, αλλά έχει τεράστια δραστηριότητα. Θέλω να πω ότι από την πλευρά αυτήν έγινε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν”.

Όταν γίνετε δήμαρχος το κλειστό της οδού Θεσσαλονίκης θα αλλάξει στάτους;
“Το γήπεδο της ΦΕΑ, όπως καλώς ή κακώς το λέμε, ανήκει στον ΟΣΚ. Για να μάθουμε και την δομή όλων των γυμναστηρίων τελικά. Και η ΦΕΑ και ο Άτταλος και όλα τα σωματεία είναι και αυτά ιστορικά σωματεία και παρουσιάζουν μια πολύ μεγάλη τοπική δραστηριότητα. Δεν τα θεωρώ αυτά τα σωματεία ουρανοκατέβατα.

Έχουν μια ιστορία. Μην ξεχνάτε ότι η ΦΕΑ έπαιξε προ δύο ετών τελικό πρωταθλήματος Ελλάδος και Κυπέλλου. Βέβαια για να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, είναι η μέρα με την νύχτα τα σωματεία αυτά απέναντι στην ΑΕΚ. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι και να το αποδεχθούν.

Και το αποδέχομαι και εγώ και λέω “ναι”  η ΑΕΚ είναι το “Α” και το “Ω”. Ένα πράγμα πρέπει να τονιστεί. Ότι τη Φιλαδέλφεια τη σηματοδοτεί, το κύρος, η αίγλη και η περηφάνια ,ενός μεγάλου σωματείου όπως είναι η ΑΕΚ, και του κόσμου της. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Πρέπει να είναι παρανοϊκός κάποιος να το δει διαφορετικά. Μη αγνοούμε την ιστορία και το έργο που επιτελούν καθημερινά τα τοπικά σωματεία”.

Μια δέσμευση σας έναντι των πολιτών του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και των οπαδών της ΑΕΚ;
“Κοιτάξτε να δείτε, ένα πράγμα το οποίο το λέω με παρρησία, το λέω με ανδρισμό και το λέω ως ένας άνθρωπος ο οποίος μέσα στο γήπεδο με έντιμο τρόπο προσπαθούσα πάντοτε να πάρω την νίκη. Και το ξέρετε πολύ καλά αυτό. Καλός κόουτς είναι αυτός που μπορεί να πάρει από την ομάδα του αυτά που μπορεί να του δώσει. Και αυτά που μπορεί να προσφέρει και αυτός. Θα προσφέρουμε σε όλους και για όλα ανάλογα με το βάρος και την ζυγαριά που έχει ο καθένας.

Και ξέρουμε οπωσδήποτε ότι η ζυγαριά είναι πάρα πολύ βαριά για την ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βάρος έχουν και τα άλλα σωματεία της πόλης μας, τα οποία και αυτά πρέπει να τα στηρίξουμε και να τα προσέξουμε. Αναμφισβήτητα, αυτό το οποίο σηματοδοτεί τα πάντα μέσα στην πόλη μας, δεν το συζητάει κανένας είναι η ΑΕΚ.

Αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί ο Ιωνικός, η ΦΕΑ, ο Άτταλος, ο Χαλκηδονικός και πολλά άλλα ακόμα. Δεν μπορούν να αγνοηθούν όλα αυτά τα σωματεία τα οποία είναι μέσα στην πόλη μας. Είναι σωματεία τα οποία θα τύχουν της αγάπης μας, γιατί εμείς πάντοτε ως αθλητές όταν ενεργούμε και ως άνθρωποι του αθλητισμού αυτά πρέπει να είναι στην φροντίδα μας”.

Όταν η ΑΕΚ υποβιβαζόταν την ημέρα του αυτογκόλ του Μπουγαΐδη ποια ήταν τα συναισθήματά σας;
“Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με τους δύο γιους μου. Ο ένας, ο μεγάλος, είναι Παναθηναϊκός. Ο άλλος, ο μικρός, το σαββατοκύριακο, “φτιάχνεται” μόνο αν έχει κερδίσει η ΑΕΚ. Γνωστό αυτό σε όλη την πόλη.

Θέλω να σας πω ότι όταν είδα ότι η ΑΕΚ πέφτει και ήμουν σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα πέσει στην τρίτη κατηγορία, πραγματικά -και το λέω με συγκίνηση- δάκρυσα. Και δάκρυσα γιατί όταν είδα τον “Δικέφαλο” να υποστέλλεται, αυτό ήταν κάτι που δεν το ήθελε ο εγωισμός μου. Δεν το ήθελε η υπερηφάνειά μου. Υπήρξα αθλητής που έχει βάλει και την φανέλα της ΑΕΚ στο μπάσκετ.

Όποιος έχει υγεία αθλητική δεν μπορεί να σκεφτεί διαφορετικά. Πρέπει να ΄ναι άρρωστο μυαλό για να δει την ΑΕΚ αλλιώς. Δεν υπάρχουν ντέρμπι για μένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το καταλαβαίνετε αυτό; Δεν υπάρχουν ντέρμπι.

Για μένα τα ντέρμπι στο ποδόσφαιρο, είναι: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Ολυμπιακός-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Αλλά όταν δεν υπάρχει στο ντέρμπι η ΑΕΚ με τον οποιονδήποτε το πρωτάθλημα είναι κολοβό. Η συνείδηση και το φίλαθλο πνεύμα έχουν πάει πολύ χαμηλά.

Όλος ο κόσμος που σκέφτεται και βλέπει τον αθλητισμό θέλει να βλέπει την ΑΕΚ ψηλά. Και δεν το λέω –προσέξτε- ένα πράγμα για να δείξω ΑΕΚτζήδικα φρονήματα. Τα είπαμε αυτά.

Έχω σεβασμό στην ΑΕΚ γι΄αυτό, που μου προσέφερε. Και μου προσέφερε αγάπη, μου προσέφερε στέγη, μου προσέφερε βοήθεια η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης. Και αυτό θα το τιμώ μια ζωή. Τα αισθήματά μου είναι γνωστά προς όλους και για όλα. Και ξέρουν όλοι πού ανήκω”.

Θεωρείτε ότι η διάλυση-πτώση της ΑΕΚ χωρίς τον Μελισσανίδη θα είχε επιπτώσεις και στην πόλη;
“Θα σας πω κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ο Μελισσανίδης δεν έχει δώσει μόνο υλική βοήθεια για την ΑΕΚ αλλά το πιο σημαντικό είναι πως έχει δημιουργήσει ξανά μια οικογένεια. Νιώθει κανείς ότι είναι και πατέρας και μάνα μαζί και στηρίζει αυτή την οικογένεια. Αυτό είναι το σημαντικότερο στοιχείο της παρουσίας του Μελισσανίδη. Αυτή η σιγουριά που όλοι νιώθουν, ότι ξέρετε κάτι “έχουμε καραβοκύρη πλέον και πάμε καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…