Κεντρική Ασίστ Shadow Έλειπε ο… Αμερικάνος (vid)

Έλειπε ο… Αμερικάνος (vid)

aek gipedo

aek-gipedo

Η φαντασμαγορική εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ  που θα γίνει στα Φιλαδέλφεια, έκλεψε την παράσταση σήμερα. Η βιντεοπροβολή που είχε ως επίκεντρο την “Αγιά Σοφιά” (σ.σ. το νέο γήπεδο δηλαδή), αλλά και τις Αλησμόνητες (και ουχί Χαμένες για μας) Πατρίδες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους “Ενωσίτες” -και όχι μόνο- που έδωσαν το “παρών”.

Μόνο που στην εκδήλωση των χιλίων προσκεκλημένων μια απουσία ήταν αισθητή. Έλειπε ο… Γιώργος Αμερικάνος (σ.σ. ήταν εκεί οι πρώην άσσοι της ΑΕΚ, Μπαμπανικολός, Βασιλειάδης, Κόντος)!

Ο “πανουράνιος” αρχηγός της “Βασίλισσας” του ’68, που εκτιμούσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκείνον θα καθόταν σίγουρα σε περίοπτη θέση στην εκδήλωση. Και θα καθόταν σε περίοπτη θέση και στην “Αγιά Σοφιά” σε δυο χρόνια, αν ο Θεός δεν βιαζόταν να τον πάρει κοντά του, πνίγοντας την πίκρα (σ.σ. το έκανε συχνά προκειμένου για την ΑΕΚ) ότι η προοπτική ενός νέου κλειστού για τη… Βασίλισσά του αποτελεί μακρινή υπόθεση.

Αν και “δημόσια δέσμευση” του Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ όχι μόνο δεν απέκλεισε ως ενδεχόμενο την κατασκευή του, αλλά αποκάλυψε τις προάλλες ότι θα προτείνει να ονομαστεί και “Γεώργιος Αμερικάνος“.

Οψόμεθα…

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…