Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Nα μην δώσουμε ευκαιρίες”

“Nα μην δώσουμε ευκαιρίες”

scariolo1

scariolo1

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο και ο Φαμπιέν Κοσέρ μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι δεν πρέπει να δώσουν πολλές ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό ενώ ο Γάλλος άσσος των Βάσκων στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην πρεμιέρα.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε για τον αγώνα με τους “πράσινους”: “Είναι μία ομάδα με βάθος στον πάγκο και έμπειρους παίκτες. Η δύναμη της έδρας θα είναι ακόμα πιο… επικίνδυνη απ ότι συνήθως. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να υπερκεράσουμε το εμπόδιο και να είμαστε απαιτητικοί από τους εαυτούς μας. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που γνωρίζουν καλά τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και πρέπει εμείς να προσπαθήσουμε να μην δώσουμε στον αντίπαλο πολλές ευκαιρίες, οι οποίες  αντικειμενικά σε αυτό το σημείο θα δοθούν.  Το κλειδί θα είναι να έχουμε ένταση στο παιχνίδι μας καθ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης”.

Από την πλευρά του ο Φαμπιέν Κοσέρ ανέφερε: “Δείξαμε απέναντι στη Μακάμπι ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε μεγάλες ομάδες. Πρέπει να έχουμε αυτή τη νοοτροπία και στα 4ο λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν πρέπει να έχουμε σκαμπανεβάσματα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή έρχονται από ήττα και είναι αναγκασμένοι να κερδίσουν. Το να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας μας και θα προσπαθήσουμε να μπερδέψουμε λίγο τον όμιλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…