Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Ωραία ατμόσφαιρα…”

“Ωραία ατμόσφαιρα…”

kalafatakis

kalafatakis

Το φετινό καλοκαίρι ήταν αρκετά περίεργο για τον Ίκαρο. Η ομάδα άλλαξε έδρα και από την Καλλιθέα μεταφέρθηκε στην Χαλκίδα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αλλάξει ριζικά και το ρόστερ, όμως ο προπονητής παρέμεινε ίδιος. Ο Γιώργος Καλαφατάκης συνέχισε στον Ίκαρο και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ομάδας στη νέα της έδρα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη νίκη της Κυριακής, το ρόστερ, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μια αναφορά στους στόχους που υπάρχουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Καλαφατάκη στο sepk.gr

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: “Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί ουσιαστικά ήταν η πρώτη μας εντός έδρας εμφάνιση στην Α1. Έχω πει και στο παρελθόν ότι αυτή η ομάδα είναι νεοφώτιστη από τη στιγμή που είναι σε νέα πόλη, με καινούριο ρόστερ και προπονητικό σταφ. Η πίεση ήταν μεγάλη όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και για να δείξουμε στην πόλη μας την καλύτερη δυνατή εικόνα, ώστε να κρατήσουμε τους φιλάθλους μας και να τους ανταμείψουμε. Το πετύχαμε έστω και με άγχος και νευρικότητα κάτι που φάνηκε στα πολλά λάθη και στην αστοχία στις βολές. Γενικά παίξαμε καλή άμυνα, επιβάλαμε τον ρυθμό μας κι όπως παραδέχθηκε ο κόουτς Βετούλας κερδίσαμε δίκαια”.

Για τον κόσμο που δείχνει να στηρίζει το εγχείρημα: “Περιμένουμε να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος και να τον κρατήσουμε κοντά μας. Θέλουμε να δει αυτό το εγχείρημα ως ένα σημαντικό γεγονός της πόλης γιατί οι Χαλκιδαίοι έχουν μπασκετική παιδεία. Για εμάς είναι στοίχημα να αυξήσουμε τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και να τους κρατήσουμε δίπλα μας. Θέλουμε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ώστε να έρχονται οι οικογένειες στο γήπεδο όπως έγινε με τον Απόλλωνα”.

Για τους στόχους που υπάρχουν, καθώς πέρσι η ομάδα μπήκε στα πλέι οφ: “Το ρόστερ είναι διαφορετικό από πέρσι. Δείξαμε στην αρχή αδύναμοι, όμως με σκληρή δουλειά και με την έλευση των Γκαγκαλούδη και Μπεκ πιστεύω ότι κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Παραμένουμε πιστοί στο δόγμα που είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε να σωθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα κι από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε για λίγο παραπάνω. Προς το παρών έχουμε ακόμα 7-8 νίκες για να πετύχουμε την σωτηρία. Σίγουρα θα ήταν ευχής έργο να καταφέρουμε ότι και πέρσι, όμως ακόμα είναι κάτι μακρινό και πρέπει να μην κοιτάμε τόσο ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
  • 2147752419

    Παρτιζάν – Βαλένθια 79-66 (vid)

    Νίκη γοήτρου για την Παρτίζαν Η Παρτιζάν έκλεισε με νίκη την παρουσία της στη φετινή Eurol…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…