Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τεστ με τον Παναθηναϊκό”

“Τεστ με τον Παναθηναϊκό”

pleiss

pleiss

Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Λαμποράλ Κούτσα ταξιδεύει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Ο Τιμπόρ Πλάις μίλησε στο επίσημο site  της Ευρωλίγκας για τον αγώνα με τους “πράσινους” αλλά και για τη μονομαχία του με το Στεφάν Λάσμε.

Ο Γερμανός σέντερ δήλωσε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: “Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Παναθηναϊκό. Έχασαν το πρώτο τους ματς με έναν πόντο στην παράταση και δεν θα θέλουν να χάσουν ξανά αυτή την αγωνιστική. Θα παίξουν πολύ πιο σκληρά σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα και θα είναι και για εμάς ένα τεστ. Από την μεριά μας, κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι, αλλά νομίζω πως το προσεχές παιχνίδι θα είναι διαφορετικό“, ενώ για τη μονομαχία του με το Στεφάν Λάσμε πρόσθεσε:

“Εγώ δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και δεν κοιτάζω ποιος είναι ο αντίπαλος. Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου με κάθε τρόπο, με ριμπάουντ, άμυνες ή ό,τι άλλο χρειάζεται. Είναι, φυσικά, πολύ καλός αμυντικός, αλλά στόχος μας είναι η νίκη. Πρέπει να δώσουμε το 100%”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…