Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Συγκλονιστικοί οι Κριτές

Συγκλονιστικοί οι Κριτές

rigas1

ÑÇÃÁÓ ÇÐÁ - ÉÓÐÁÍÉÁ ÔÅËÉÊÏÓÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ ËÏÍÄÉÍÏ 2012RIGASUSA - SPAIN FINALOLYMPIC GAMES LONDON 2012

Η Τάνια Μερίκα έσυρε τον χορό. Είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο “όχι” στον Κώστα Ρήγα, αλλά παράλληλα εξετάζει με τα μέλη του Δ.Σ. τη στάση που θα κρατήσει ο ΣΚΚΑ, καθώς δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αίφνης έχουν βρεθεί στη μέση, αλλά ΚΥΡΙΩΣ να μην επιτρέψει σε όποιον ήθελε αξιοποιήσει αυτή την κόντρα να ανοίξει… παράθυρο (για την ώρα δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες).

Η πρόεδρος του συνδέσμου της Αθήνας, σε αντίθεση με τον ομόλογό της στον Πειραιά, ξεκαθάρισε πως αν τελικά υποχρεωθεί να δώσει λίστα, σε αυτή δεν θα συμπεριλαμβάνεται το όνομα κανενός εκ των μελών του Δ.Σ. και φυσικά ούτε το δικό της.

Την ώρα που ξεκινούσε η συζήτηση για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, που ο Κώστας Ρήγας βάζει στους Κριτές, η Τάνια Μερίκα δέχθηκε το πρώτο τηλεφώνημα από Κριτή, που αρνήθηκε να είναι μεταξύ αυτών οι οποίοι θα επιλεχθούν για τα ματς του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα…

Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η κόρη της Μαίρη. Και το παράδειγμά της ακολούθησε (με απόσταση δευτερολέπτων και χωρίς… ενδοσυνεννόηση) το σύνολο των Κριτών της Αθήνας.

Αν τελικά επιλεγεί, για τακτικούς και μόνο λόγους, να δοθεί λίστα, υπάρχει μεγάλη απροθυμία των Κριτών να… ξεχωρίσουν από τους συναδέλφους τους. Ταυτόχρονα υπάρχει διαβεβαίωση ότι θα βρεθούν τρόποι να μην αδικηθεί κανείς.

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κι ο ΣΚΚΑ δεν είναι τυχαία ο μεγαλύτερος, ο σοβαρότερος κι ο πιο δυναμικός σύνδεσμος Κριτών της χώρας και ταυτόχρονα ένας εκ των κορυφαίων της Ευρώπης.

Ίσως ο Κώστας Ρήγας αντιληφθεί έστω κι ετεροχρονισμένα πόσο λάθος κάνει, βάζοντας το “εγώ” πάνω από την ανάγκη για να προωθηθεί το άθλημα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Βαγγέλη Λιόλιο είσαι περήφανος για το έργο σου;

Νέα (σκληρή) ανακοίνωση από Φασούλα για Λιόλιο. Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» εξέδωσε άλ…