Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Σέβομαι τον Διαμαντίδη”

“Σέβομαι τον Διαμαντίδη”

law govens

law-govens

Ο σάλος που προκλήθηκε χθες (29/10) λόγω της συνέντευξης που έδωσε ο Έισι Λο σε μπλογκ, όπου μίλησε με υποτιμητικά λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλος. Έτσι, ο Αμερικανός γκαρντ των Πρωταθλητών Ευρώπης θέλησε να το… μαζέψει αφού μίλησε στους δημοσιογράφους -κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας- λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση του Ολυμπιακού.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σέβομαι απόλυτα τον Διαμαντίδη. Δεν μπορεί κανείς να τον αμφισβητήσει όταν έχει κατακτήσει τόσα πρωταθλήματα, ευρωπαϊκούς τίτλους και έχει διακρίσεις με την Εθνική Ελλάδας”, δήλωσε αρχικά ο Έισι Λο και συνέχισε:

“Η ερώτηση που μου έγινε ήταν να διαλέξω ανάμεσα στον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη. Η γνώμη μου είναι ότι ο Σπανούλης είναι καλύτερος, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του Διαμαντίδη. Από όσα έχω δει τα δύο χρόνια που είμαι εδώ, ο Σπανούλης μού αρέσει περισσότερο. Αυτή είναι η γνώμη μου και οφείλουν κάποιοι να τη σεβαστούν”.

Όσο για την τοποθέτησή του πως αν ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα θα κέρδιζε με 20 πόντους, είπε: “Το στυλ συνεντεύξεων στην Αμερική είναι εντελώς διαφορετικό από εδώ. Σέβομαι τον μεγάλο μας αντίπαλο και δεν θέλω να δημιουργώ εντυπώσεις. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια και είναι φυσικό να πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε”.

Τέλος, αναφερόμενος στην αυριανή (31/10, 21:15) είπε: “Όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Τους σεβόμαστε. Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά και να παίξουμε σοβαρά. Αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να παίξουμε σε φουλ ρυθμούς, αλλά προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη χημεία για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…