Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Ο καλύτερος προπονητής”

“Ο καλύτερος προπονητής”

linas kleiza

linas_kleiza

Η Φενέρμπαχτσε έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο τούρκικο πρωτάθλημα μετρώντας μόνο νίκες στην αρχή της σεζόν. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει φτιαχτεί για μεγάλα πράγματα φέτος και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα με τις εμφανίσεις της. Σημαντικό μερίδιο ευθύνης σε αυτό το εκρηκτικό ξεκίνημα ανήκει στον Λίνας Κλέιζα. Ο πολυτιμότερος παίκτης των Τούρκων στη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον αυριανό αγώνα (31/10) με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας,  για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και για τη χρονιά του στον Ολυμπιακό.

“Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βρισκόμαστε στην αρχή της Ευρωλίγκας ακόμα, ωστόσο έχουμε ήδη να παίξουμε πολύ δυνατά παιχνίδια. Το κλειδί στην αναμέτρηση θα είναι η άμυνα μας” ήταν αρχικά το σχόλιο του Λιθουανού φόργουορντ για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ όσον αφορά τον προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υποστήριξε:

“Είναι σίγουρα ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει ποτέ. Είναι πολύ δίκαιος. Σέβεται τους παίκτες του και αν σέβεσαι αυτόν και την ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχει πάντα υψηλούς στόχους στο μυαλό του. Το να παίζω για τον Ομπράντοβιτς ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για να επιλέξω τη Φενέρμπαχτσε καθώς θέλω να κερδίσω κάτι στην καριέρα μου. Δεν έχω κερδίσει τίποτα ακόμη και ο προπονητής αυτός σίγουρα μπορεί να με βοηθήσει.”

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ολυμπιακό – τη φανέλα του οποίου φόρεσε τη σεζόν 2009-10 με μεγάλη επιτυχία- τονίζοντας: “Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς χάσαμε στον τελικό με τη Μπαρτσελόνα. Παίξαμε καλά και ήταν μια εξαιρετική και διασκεδαστική εμπειρία. Η Ελλάδα είναι μία πολύ όμορφη χώρα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε το μεγαλύτερο στόχο μας που θέλαμε πολύ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…