Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντεμπούτο στην πατρίδα του

Ντεμπούτο στην πατρίδα του

kaukenas zalgiris

kaukenas-zalgiris

Το ντεμπούτο του στην Ευρώπη αναμένεται να κάνει ο Ριμάντας Καουκένας με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα. Ο έμπειρος Λιθουανός γκαρντ είχε μεταβεί στην Κύπρο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε από το Σέρτζιο Σκαριόλο. Έτσι ο 36χρονος άσσος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τους Βάσκους στην πατρίδα του και στον αποψινό αγώνα με τη Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας.

Ο Ριμάντας Καουκένας δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: “Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι κόντρα στη Λιέτουβος Ρίτας, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα περίπλοκο με δεδομένο ότι παίζουμε εκτός έδρας. Η Λιέτουβος έχει χτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα και ξέρουμε πως νίκησαν ήδη στην έδρα τους. Παίζουν με μεγάλη ενέργεια και πάθος. Είναι πάντα όμορφο να γυρίζω στην πατρίδα μου για να παίξω ένα παιχνίδι. Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι“.

Τέλος αξίζει να θυμίσουμε ότι ο 36χρονος γκαρντ έχει φορέσει τη φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας τη σεζόν 2001-2002 με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Βόρειας Ευρωπαϊκής Λίγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…