Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ντέρμπι… στην Πόλη

Ντέρμπι… στην Πόλη

sipahi fenerbahce

sipahi-fenerbahce

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου  ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Το συγκρότημα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς – μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα– θέλει να επιβεβαιώσει πως δίκαια συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης, ενώ οι Ρώσοι από την πλευρά τους επιθυμούν να σταματήσουν τη ξέφρενη πορεία των Τούρκων και να κάνουν το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Η αυλαία της 3ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα στη Siemens Arena, εκεί όπου η Λιέτουβος Ρίτας θα υποδεχτεί την ελλιπέστατη Λαμποράλ Κούτσα που θα έχει για πρώτη φορά στη σύνθεση της στην Ευρωλίγκα το Ριμάντας Καουκένας και το Μίλκο Μπιέλιτσα.

Αύριο η ουκρανική Μπουντιβέλνικ θέλει να κάνει σεφτέ στις νίκες στον πρώτο όμιλο υποδεχόμενη την Παρτιζάν που προέρχεται από τον εντός έδρας θρίαμβο κόντρα στη Ναντέρ. H Ζαλγκίρις Κάουνας με το Σαούλιους Στομπέργκας στον πάγκο της θα επιδιώξει και αυτή να πετύχει την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση με αντίπαλο την αδύναμη Στρασμπούρ ενώ από την πλευρά της η Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται την Γαλατασαράι με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την εκρηκτική Μπάγερν Μονάχου του Σβέτισλαβ Πέσιτς σε ένα παιχνίδι που οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να φανούν σοβαροί αν δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης των φιλόδοξων Γερμανών ενώ στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τους αγώνες της Πέμπτης η Μπαρτσελόνα θα έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Ναντέρ που δείχνει να έχει διακοσμητικό ρόλο μέχρι στιγμής στον πρώτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Την Παρασκευή (1/11) η Λοκομοτίβ Κούμπαν που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο να κάνει το τρία στα τρία και να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του τέταρτου ομίλου, εκεί που φιλοδοξεί να την πιάσει ο Παναθηναϊκός ο οποίος δοκιμάζεται στην καυτή έδρα του Ερυθρού Αστέρα που θα εμφανιστεί διψασμένος για την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση.

Η αδύναμη Ζιελόνα Γκόρα θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Σιένα για τον όμιλο του Ολυμπιακού ενώ η Μπάμπεργκ θα αντιμετωπίσει την αήττητη Αναντολού Εφές που επιθυμεί να διευρύνει το σερί της.

Τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής θα υποδεχθεί την Αρμάνι Μιλάνο σε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Μπουρούσης θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Τέταρτη 30 Οκτωβρίου
(19:45) Λιέτουβος Ρίτας – Λαμποράλ Κούτσα

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου
(19:00) Μπουντιβέλνικ – Παρτιζάν
(19:45) Ζαλγκίρις Κάουνας – Στρασμπούρ
(21:00) Ουνικάχα Μάλαγα – Γαλατασαράι
(21:15) Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου
(21:45) Φενέρμπαχτσε – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
(21:45 Μπαρτσελόνα – Ναντέρ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
(18:00) Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ
(20:00) Ζιελόνα Γκόρα – Σιένα
(21:00) Μπάμπεργκ – Αναντολού Εφές
(21:30) Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός
(21:45) Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…