Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κόντρα… στην κούραση”

“Κόντρα… στην κούραση”

manolopoulos sef

manolopoulos-sef

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ταξιδεύει για τα Τρίκαλα δίχως τον Ρόκο Λένι Ούκιτς στην αποστολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν απέναντι στους νεοφώτιστους όντας… χαλαροί. Αντίθετα, στόχος τους είναι να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να επιδείξουν αγωνιστική συγκέντρωση καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το αυριανό (28/10, 17:00) παιχνίδι, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε: “Αντιμετωπίζουμε τα Τρίκαλα, μια ομάδα που παίζει με ενθουσιασμό και παίρνει ενέργεια από τον κόσμο. Έχει αθλητικούς παίκτες, προσπαθεί να τρέξει, αλλά είναι αποτελεσματική και στις σετ επιθέσεις. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το κομμάτι της κόπωσης από τα συνεχόμενα ταξίδια. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, να βελτιώσουμε τα κομμάτια που έχουμε επισημάνει μελετώντας τους αγώνες που έχουμε δώσει, να συγκεντρωθούμε περισσότερο στα κομμάτια που εμείς κάνουμε λάθη, να τα διορθώσουμε και να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι”.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος σημείωσε: “Προερχόμαστε από ένα ταξίδι, έχουμε ένα ακόμη ταξίδι μπροστά μας. Υπάρχει μια ιδιότυπη κούραση από αυτές τις συνεχόμενες μετακινήσεις, αλλά δεν είναι κάτι στο οποίο στεκόμαστε ή στο οποίο πρέπει να σταθούμε. Αντιμετωπίζουμε μακριά από το σπίτι μας, μία ομάδα που θα παίξει δυνατά στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να φτάσουμε στο ζητούμενο που για εμάς δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πάντα αποτελεί στόχο μας: Τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…