Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να γίνουμε ομάδα”

“Να γίνουμε ομάδα”

pedoulakis forma

pedoulakis-forma

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας έκαναν ο Αργύρης Πεδουλάκης και από πλευράς παικτών ο Τζέιμς Γκιστ.  Ο προπονητής των “πράσινων” έκανε λόγο για την ανάγκη του Παναθηναϊκού να βρει ρυθμό και να γίνει ομάδα ενώ ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε αποκλειστικά για το παιχνίδι με τη Λιέτουβος Ρίτας το οποίο και χαρακτήρισε ένα δύσκολο τεστ για την ομάδα του.

“H Eυρωλίγκα ξεκινάει και αυτό που χρειαζόμαστε είναι τα επερχόμενα δυνατά παιχνίδια έτσι ώστε να βρούμε ρυθμό. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και να λύσουμε όλα τα προβλήματα που είχαμε και έχουμε με κάποιους τραυματισμούς και ατυχίες όπως η τελευταία με το Μάικ Μπράμο. Κάνοντας προπόνηση κάθε μέρα, παίζοντας κάθε παιχνίδι, θα μας βοηθήσει να πάμε ακριβώς εκεί που θέλουμε να είμαστε. Είμαστε ακόμα στην αρχή και έχουμε αρκετή δουλεία μπροστά μας” ήταν τα λόγια του Αργύρη Πεδουλάκη ενώ ο Τζέιμς Γκιστ δήλωσε:

” Είναι πολύ ενθουσιώδες το γεγονός ότι η νέα σεζόν της Ευρωλίγκας ξεκινάει για εμάς την Πέμπτη. Όλες οι ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες αυτή τη χρόνια και έχουν πολλές προσδοκίες. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ δύσκολο. Η Λιέτουβος Ρίτας είναι μια δυνατή ομάδα και έχει σπουδαίους φιλάθλους. Κέρδισαν επίσης τα προκριματικά της Ευρωλίγκας, νικώντας μερικές πολύ δυνατές ομάδες. Αυτό το παιχνίδι θα είναι ένα τεστ για εμάς για να δούμε εάν μπορούμε να συγκεντρωθούμε για 40 λεπτά και να παλέψουμε για την κάθε κατοχή και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί για αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…