Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Καουκένας Vs ΠΑΟ

Καουκένας Vs ΠΑΟ

kaukenas zalgiris

kaukenas-zalgiris

Το νέο μέλος του ρόστερ της Λαμποράλ Κούτσα, ο Ριμάντας Καουκένας (36, 1,92) αναμένεται να πατήσει το πόδι του στην Κύπρο τις επόμενες ώρες προκειμένου να ενισχύσει τους Βάσκους στην αυριανή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Έναν νέο “πονοκέφαλο” ως προς την “αναχαίτιση” της επιθετικής δραστηριότητας της Λαμποράλ Κούτσα θα έχει να αντιμετωπίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης καθώς στην διάθεση του Σέρχιο Σκαριόλο πρόκειται να τεθεί ο Ριμάντας Καουκένας. Ο Λιθουανός γκαρντ που αποκτήθηκε για ένα μήνα από τους Βάσκους ταξιδεύει για το “νησί της Αφροδίτης” και έτσι θα έρθει αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Οι απουσίες του Φερνάντο Σαν Εμετέριο και του Τόμας Κελάτι ρίχνουν κατευθείαν στα… βαθιά τον Καουκένας που πιθανώς αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Θυμίζουμε πως ο 36χρονος άσος έπαιξε για τελευταία φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πέρσι με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας όπου σε 24 αγώνες είχε μέσο όρο 7,8 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…