Κεντρική Διεθνή Με ηγέτη τον Λόγκαν η Άλμπα

Με ηγέτη τον Λόγκαν η Άλμπα

logan alba berlin

logan_alba berlin

Η Άλμπα Βερολίνου ξεκίνησε με ήττα τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα Γερμανίας ωστόσο όσο περνάει ο καιρός βελτιώνει την απόδοσή της. Το συγκρότημα του Σάσα Ομπράντοβιτς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Βούζμπουργκ με 75-67 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής.

Ήταν η δεύτερη νίκη για τους Βερολινέζους που έχουν και δύο αγώνες λιγότερους. Κατά τα άλλα οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 39-29. Στην επανάληψη η Βούζμπουργκ προσπάθησε να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης, όμως η Άλμπα με ηγέτη τον Ντέιβιντ Λόγκαν (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη) κατόρθωσε να συντηρήσει μία σταθερή διαφορά και να πάρει το ροζ φύλλο που της επιτρέπει να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία. Καλύτερος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Ρίκι Χάρις με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Κατά τα άλλα η αναμέτρηση της Ράστα με την Άρτλαντ είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τις άμυνες μάλλον να έχουν πάει… περίπατο. Το τελικό 102-101 υπέρ της Άρτλαντ πιστοποιεί του λόγου τω αληθές. Το ματς ήταν… γκραν γκινιόλ με τη Ράστα να είναι πίσω στο σκορ με 57-48 στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, το… γύρισε όμως δεν κατάφερε να χαμογελάσει στο φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλά ποσοστά στα σουτ δύο και τριών πόντων. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι σούταραν με 53% στα δίποντα (27/51) και 56% στα τρίποντα (10/18) ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 64% στα δίποντα (29/45) και 43% (10/23) στα τρίποντα. Παράλληλα οι παίκτες της Άρτλαντ μοίρασαν και 22 ασίστ.

Από εκεί και πέρα η Λούντβιγκσμπουργκ αν και τα… χρειάστηκε επικράτησε εντός έδρας της Μπραουνσβάιγκ με 79-77. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 47-37 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν τη διαφορά. Εντέλει το ροζ φύλλο κατέληξε στη Λούντβιγκσμπουργκ με πρώτο “βιολί” τον Γκρέγκορι Ετσενίκε που πέτυχε 15 πόντους και “μάζεψε” 12 ριμπάουντ. Επίσης με νίκες συνέχισαν η Ουλμ (98-66 εκτός έδρας τη Μίτελντοϊτσερ) και η Τρίερ (79-71 εντός έδρας την Τούμπιγκεν).

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:
Λούντβιγκσμπουργκ – Μπραουνσβάιγκ 79-77
Μίτελντοϊτσερ – Ουλμ 66-98
Τρίερ – Τούμπιγκεν 79-71
Ράστα – Άρτλαντ 101-102
Βούζμπουργκ – Άλμπα Βερολίνου 67-75
Μπρεμερχάβεν – Μπάμπεργκ (20/10)
Βόννη – Χάγκεν (20/10)
Μπέιροϊτ – Όλντενμπουργκ (20/10)
Μπάγερν Μονάχου – Φρανκφούρτη (20/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…