Κεντρική Διεθνή Κυρίαρχοι “Βαυαροί” στην κορυφή

Κυρίαρχοι “Βαυαροί” στην κορυφή

bryant bayern

bryant-bayern

Με ωραίο μπάσκετ και με επιθετικό πλουραρισμό η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε εντός έδρας της Μπέιροϊτ με 103-70 για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Γερμανίας και παρέμεινε αήττητη και μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “Βαυαροί” που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο της Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό ήταν καταιγιστικοί, είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ενώ μοίρασαν και 23 ασίστ. Όπως ήταν φυσικό η “κατοστάρα” και η άνετη νίκη ήρθαν ως φυσικό επακόλουθο της απόδοσής τους. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι από την αρχή όπου προηγήθηκαν με 26-19 με το τέλος της πρώτης περιόδου. Οι παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς πάτησαν “γκάζι” στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Ο Μπόρις Σάβοβιτς με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές την ώρα που ο Τζον Μπράιαντ ήταν… ογκόλιθος κάτω από την ρακέτα με 12 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Η Χάγκεν με τον Ντέιβιντ Μπελ (26 πόντοι, 4 ασίστ) να παίρνει το “όπλο” του επιβλήθηκε εντός έδρας της Ράστα με 80-78 σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ωστόσο στο φινάλε χαμογέλασε η Χάγκεν. Στο “νήμα” κέρδισε και η Μπραουνσβάιγκ τη Μπρεμεχάβεν εντός έδρας με 77-73. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς με τους φιλοξενούμενους απλά να μένουν κοντά στο σκορ. Με έναν Άντριου Ράουτινς από άλλον… πλανήτη (28 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ) και χάρη σε ένα καταπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 31-12) που πραγματοποίησε η Φρανκφούρτη κράτησε απόρθητο το… κάστρο της και αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 66-58 πήρε τη νίκη επί της Βούζμπουργκ με 89-78.

Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική):
Άρτλαντ – Μπάμπεργκ 71-68 (12/10)
Άλμπα Βερολίνου – Λούντβιγκσμπουργκ 83-52 (12/10)
Ουλμ – Βόννη 74-77 (12/10)
Όλντενμπουργκ – Τρίερ 81-75 (12/10)
Τούμπιγκεν – Μίτελντοϊτσερ 77-69 (12/10)
Φρανκφούρτη – Βούζμπουργκ 89-78
Μπραουνσβάιγκ – Μπρεμερχάβεν 77-73
Χάγκεν – Ράστα 80-78
Μπάγερν Μονάχου – Μπέιροϊτ 103-70

Η Βαθμολογία (4η αγωνιστική): Μπάγερν Μονάχου 8, Βόννη 7, Άρτλαντ 7, Μπραουνσβάιγκ 7, Όλντενμπουργκ 6 (Σε 3 αγώνες), Χάγκεν 6 (Σε 3 αγώνες), Μπέιροϊτ 6, Ουλμ 6, Μπάμπεργκ 6, Λούντβιγκσμπουργκ 6, Φρανκφούρτη 6, Τούμπιγκεν 5, Ράστα 5, Τρίερ 5, Μίτελντοϊτσερ 5, Βούζμπουργκ 4, Μπρεμερχάβεν 4, Άλμπα Βερολίνου 3 (Σε 2 αγώνες).

Επόμενη αγωνιστική (5η, 19-20/10): Λούντβιγκσμπουργκ – Μπραουνσβάιγκ, Μίτελντοϊτσερ – Ουλμ, Τρίερ – Τούμπιγκεν, Ράστα – Άρτλαντ, Βούζμπουργκ – Άλμπα Βερολίνου, Μπρεμερχάβεν – Μπάμπεργκ, Βόννη – Χάγκεν, Μπέιροϊτ – Όλντενμπουργκ, Μπάγερν Μονάχου – Φρανκφούρτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…