Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Ιδανικό περιβάλλον”

“Ιδανικό περιβάλλον”

basketa4

Πιστός στρατιώτης του ΑΟΝΑ τα τελευταία 15 χρόνια, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο. Ο λόγος για τον Διονύση Κουκουζέλη, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας του ΑΟΝΑ στην προσπάθεια της ομάδας από την Αργυρούπολη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την συνεργασία του με την ομάδα, τους στόχους της φετινής σεζόν, καθώς επίσης αναφέρεται και στο επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Διονύση Κουκουζέλη στο sepk.gr:

Αρχικά μίλησε για τα 15 χρόνια που βρίσκεται στην Αργυρούπολη λέγοντας: “Το να δουλεύεις σε ένα σύλλογο σαν τον ΑΟΝΑ αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για κάθε προπονητή που θέλει να δημιουργήσει την δική του ταυτότητα. Εδώ βασικός στόχος και προτεραιότητα μας είναι η βελτίωση των παιδιών δίχως το άγχος του αποτελέσματος κάτι που μας λύνει τα χεριά όσο αφορά τις τακτικές και μεθόδους που χρησιμοποιούμε. Θέλουμε να έχουμε μια αγωνιστική φιλοσοφία που να μας χαρακτηρίζει σαν σύλλογο και πάνω σε αυτή την γραμμή δουλεύουμε όλοι οι προπονητές βάζοντας βεβαία και ο καθένας την προσωπική του πινελιά με γνώμονα πάντα και τις εξελίξεις στο χώρο του αθλήματος. Με βάση όλα τα παραπάνω για μένα ο σύλλογος αποτελεί εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας και δικαιολογεί απόλυτα το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ”.

Για την προετοιμασία ανέφερε: “Η προετοιμασία στα γυναικεία τμήματα που ασχολούμαι προχωρά με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς. Αυτό το γεγονός μας επιτρέπει να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι και για την φετινή σεζόν. Παρότι είχαμε αρκετές αποχωρήσεις έμπειρων παικτριών το κενό τους αναπληρώθηκε με κορίτσια από τις υποδομές. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πολύ θετικό να βλέπεις κορίτσια που αγαπούν και μεγάλωσαν στον σύλλογο να στελεχώνουν τα “μεγάλα” τμήματα και μάλιστα με τέτοια αποτελέσματα”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Οι στόχοι μας ποτέ δεν αποτυπώνονται σε αριθμούς, θέσεις και μετάλλια. Πραγματικός στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα, να παρουσιάζουμε μία ομάδα δεμένη, μαχητική, σύγχρονη και κυρίως μία ομάδα που να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων ακόμα και στις ήττες. Τώρα εάν όλα αυτά συνδυαστούν και με ωραίο θέαμα τότε η σεζόν θα κριθεί πετυχημένη”.

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ: “Το επίπεδο της ΕΣΚΑΝΑ παρά τις προσπάθειες των συλλόγων παραμένει σε μέτρια επίπεδα, αλλά κακά τα ψέματα και η γενικότερη κατάσταση της χώρας δεν βοηθά ιδιαίτερα. Είχα μιλήσει και πέρσι για την ανάγκη να αρπάξουμε την ευκαιρία που μας δίνετε και να αξιοποιήσουμε τις υποδομές αν θέλουμε να δούμε βελτίωση μακροπρόθεσμα. Κάτι τέτοιο απαιτεί συστράτευση όλων των υγιώς σκεπτόμενων συλλόγων της Ένωσης και γιατί όχι και της Ομοσπονδίας. Οι μικρές εθνικές ομάδες είναι αποτέλεσμα της δουλειάς μας και η πορεία τους θα πρέπει να προβληματίσει όλους όσους ασχολούμαστε με το γυναικείο μπάσκετ. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη αλλά απαιτεί δέσμευση όλων και κοινή γραμμή πλεύσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
  • 2147752419

    Παρτιζάν – Βαλένθια 79-66 (vid)

    Νίκη γοήτρου για την Παρτίζαν Η Παρτιζάν έκλεισε με νίκη την παρουσία της στη φετινή Eurol…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…