Κεντρική NBA NCAA Θέλει το repeat ο Pitino

Θέλει το repeat ο Pitino

rick pitino title

rick-pitino-title

Τί κι αν οι περισσότεροι προπονητές του NCAA προβλέπουν επιστροφή του Kentucky στο θρόνο του πρωταθλητή; Ο Rick Pitino δεν δείχνει να αγχώνεται! Για την ακρίβεια, ο προπονητής του Louisville δείχνει βέβαιος πως η ομάδα του μπορεί να κάνει το repeat και να γράψει ακόμα μία χρυσή σελίδα στο βιβλίο των επιτυχιών των “Cardinals“.

Στο περιθώριο του -καθιερωμένου πλέον- ετήσιου γεύματος της ομάδας στο κέντρο του Louisville, ο τεχνικός των πρωταθλητών μίλησε στους δημοσιογράφους μεταφέροντάς τους τη… σιγουριά του για τη νέα επιτυχία.

Τα παιδιά είναι πλήρως αφοσιωμένα στην προσπάθεια να επαναλάβουν το περσινό τους κατόρθωμα. Τώρα, χρειάζεται λίγη τύχη; Φυσικά και ναι! Αλλά δεν χρειάζεται μόνο αυτό. Χρειάζεται ταλέντο, προσοχή, ταπεινότητα. Τα παιδιά τα έχουν όλα αυτά“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Rick Pitino, ο οποίος φαίνεται πως είναι… αχόρταγος όταν το θέμα πηγαίνει στους τίτλους.

Η νέα αγωνιστική περίοδος στο NCAA δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά οι πρώτες… “σπίθες” αντιπαράθεσης μεταξύ των ομάδων (με κύριο παρονομαστή το Kentucky) έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Η συνέχεια επί του παρκέ, εκεί όπου άπαντες θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τα (μεγάλα) λόγια τους

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…