Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Διαφορετική αναμέτρηση”

“Διαφορετική αναμέτρηση”

lasme dunk sef

lasme-dunk-sef

Το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (στο ΟΑΚΑ, περίπου τέτοιον καιρό) ήταν ένας… εφιάλτης. Το τελευταίο απέναντι στον “αιώνιο” αντίπαλο (στο ΣΕΦ, στον τρίτο και τελευταίο τελικό) ήταν ένα… όνειρο (μιλώντας μόνο για το αποτέλεσμα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και όχι για όσα συνέβησαν κι είχαν ως αποτέλεσμα να μην τελειώσει ποτέ το ματς).

Ο Στεφάν Λάσμε επιστρέφει στο ΣΕΦ, άνευ αντιπάλων οπαδών στην εξέδρα και σημειώνει πως “αρχίζουμε το πρωτάθλημα από εκεί που τελείωσε πέρυσι, με έναν ακόμη δυνατό αγώνα. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας, στο ξεκίνημα της χρονιάς, για να δούμε αν είμαστε η ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, ή αν βελτιωθήκαμε“.

Κανείς δεν χαίρεται όταν τα γήπεδα είναι άδεια και ο Γκαμπονέζος το επιβεβαιώνει: “Αυτοί οι αγώνες είναι πάντα ιδιαίτεροι, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει μια επιπλέον ιδιαιτερότητα: Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στην εξέδρα, κάνει την αναμέτρηση διαφορετική. Θα είναι πιο δύσκολο και για τον Ολυμπιακό, γιατί δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου, αλλά και για εμάς.

Δεν νομίζω να υπάρχει παίκτης που να απολαμβάνει έναν αγώνα σε άδειο γήπεδο. Αυτή είναι η κατάσταση όμως και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγούμε στο παρκέ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…