Κεντρική Ασίστ Shadow Δεχόμαστε επιθέσεις

Δεχόμαστε επιθέσεις

nikolaou-vasilopoulos

Μας… χτυπάνε αλύπητα! Μπορεί να είμαστε λίγες ημέρες στον… αέρα, αλλά ήδη δεχθήκαμε δύο επιθέσεις. Τη μία την αντιμετωπίσαμε επιτυχώς! Την άλλη την… απολαύσαμε!

Τα δύο προηγούμενα βράδια, τα site που λειτουργούν σε συγκεκριμένη πλατφόρμα (WordPress), άρα και το δικό μας, δέχθηκαν συντονισμένη επίθεση. Δεν το λέμε εμείς, το λένε διεθνή μέσα ενημέρωσης (πατήστε εδώ, για του λόγου το αληθές).

Το αμυντικό μας σύστημα λειτούργησε υποδειγματικά (να ‘ναι καλά ο Δημήτρης Ρακόπουλος, που… κοιμήθηκε αγκαλιά με τον φορητό υπολογιστή του) και έτσι δεν επηρεαστήκαμε κατ’ ελάχιστο. Ήταν η επίθεση (παγκόσμια), που μας άφησε ασυγκίνητους.

Η άλλη επίθεση ήταν… επίθεση αγάπης. Ο Φώτης Βασιλόπουλος υποδέχθηκε ως αμφιτρύων στο Μετς τον Γιώργο Νικολάου. Η φιλία τους κρατάει χρόνια κι η φωτογραφία αδυνατεί να καταγράψει συναισθήματα. Αν και δεν πήραμε την άδεια του Γιώργου, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να αναδημοσιεύσουμε τα… πειστήρια της επίθεσης, η οποία δεν αποκρούστηκε. Δεν συνέτρεχαν λόγοι, άλλωστε…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…