Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δεν μας ευνόησε ο ρυθμός”

“Δεν μας ευνόησε ο ρυθμός”

fragias1

fragias

Ο Κολοσσός Ρόδου δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ούτε σήμερα απέναντι στο Ρέθυμνο στο “Βενετόκλειο“. Ο Βασίλης Φραγκιάς στην συνέντευξη Τύπου, δεν “κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του“, σχολιάζοντας: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπαθήσαμε στο β’ ημίχρονο να αλλάξουμε την κατάσταση.

Πληρώσαμε ένα πολύ κακό β’ δεκάλεπτο. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που είχαμε βάλει στόχο να κερδίσουμε, αφού ουσιαστικά σημαδεύουμε αγώνες ειδικά μέσα στη Ρόδο. Δυστυχώς ορισμένα παιδιά βρέθηκαν σε κακή ημέρα και το Ρέθυμνο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήρε μία δίκαιη νίκη. Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και δεν μας ευνόησε ο ρυθμός.

Όταν πλησιάσαμε στους τέσσερις πόντους, χάσαμε ορισμένες επιθέσεις και τα πάντα εκεί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε το τρίποντο από τον Αγγελόπουλο και μας έκοψε τα παιδιά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία και δεν θα το κάνω. Είναι πάγια τακτική μου. Σήμερα το βράδυ πάλι θα είμαστε με… ντεπόν”.

Από την μεριά των παικτών ο Χριστόφορος Στεφανίδης, τόνισε: “Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Είναι απ’ αυτά που πρέπει να πάρεις στο γήπεδο σου και με βάση το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε, έπρεπε να κερδίσουμε. Είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική και πρέπει να κοιτάξουμε από δω και πέρα πως θα καταφέρουμε να ρεφάρουμε αυτή την ήττα.

Είχαμε ένα πολύ άσχημο β’ δεκάλεπτο και από κει και πέρα αρχίσαμε να κυνηγάμε το σκορ. Προσπαθήσαμε και μειώσαμε τη διαφορά μέχρι και τους τέσσερις πόντους, δώσαμε ότι είχαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κομβικό σημείο για μένα είναι ότι χάσαμε τα ριμπάουντ, ενώ είχαμε πει ότι ήταν σημαντικό κομμάτι του αγώνα. Καλή συνέχεια στο Ρέθυμνο και εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…