Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν είχαμε ρυθμό”

“Δεν είχαμε ρυθμό”

pedoulakis sef

pedoulakis-sef

Το γεγονός πως κάποιοι παίκτες του (κυρίως οι “ψηλοί”) δεν βρίσκονται στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας αποτέλεσε έναν από τους λόγους της αποψινής ήττας για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο προπονητής των “πρασίνων” στάθηκε στο γεγονός πως δεν έχει επέλθει το επιθυμητό “δέσιμο” μεταξύ των “παλιών” και των “νέων”, ενώ ξεκαθάρισε πως με την πάροδο του χρόνου η εικόνα των νταμπλούχων Ελλάδος θα βελτιώνεται διαρκώς.

“Καταρχήν θέλω να ευχηθώ “καλό ταξίδι” σε έναν πολύ καλό φίλο που έφυγε”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του Αργύρη Πεδουλάκη αναφερόμενος στο θάνατο του Φίλιππου Συρίγου, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι:

Δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε ανάσες. Ήμασταν κακοί στις επιστροφές και είναι λογικό γιατί πολλοί παίκτες δεν ξέρουν ακόμα τα plays. Θα βρούμε ρυθμό σιγά σιγά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Κοιτάμε τον εαυτό μας. Δεν ήμασταν καλοί και πρέπει να βελτιωθούμε”.

Ενώ, κατέληξε απαντώντας σε ερώτηση για τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι παίκτες του Ολυμπιακού, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο: “Για εμάς είναι πρόβλημα που οι ψηλοί μας δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση”.

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης στάθηκε στην έλλειψη ομοιογένειας που υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή στο “πράσινο” στρατόπεδο: “Το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Όλα είναι εικονικά. Είμαστε λίγο χρόνο μαζί και αυτό είναι φυσιολογικό. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και κέρδισε καθαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …