Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Βλέπει” Νήαρ, Χολαργό, ΔΑΪΣ!

“Βλέπει” Νήαρ, Χολαργό, ΔΑΪΣ!

ziagkos omada

ziagkos-omada

Δίνουν μάχη οι άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να μην αποπροσανατολιστούν (και δίχως να έχουν την ευθύνη για το μπάχαλο) από την αδυναμία ΕΟΚ και Κράτους να διαφυλάξουν την ομαλότητα του Πρωταθλήματος.

Οι “Ενωσίτες” υπεύθυνοι αναζητούν εναλλακτική έδρα, όπως σας είχαμε προϊδεάσει τις προάλλες, καθώς θεωρούν επιτακτική ανάγκη να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Σαββάτου με το Παγκράτι. Η Περιφέρεια Αττικής “έχει ανάψει κόκκινο” για το κλειστό της Ζωφριάς, που προσωρινά κρίνεται ακατάλληλο για αγώνες των …Ανδρών της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ebasket.gr η διοίκηση της Ερασιτεχνικής προσανατολίζεται προς το κλειστό της Νήαρ Ηστ, το κλειστό “Αντώνης Τρίτσης” του Χολαργού ή το κλειστό ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Εκτός κι αν προκύψει μέχρι αύριο κάποια άλλη εξαιρετική περίπτωση.

Καμιά εξέλιξη δεν υπάρχει προς το παρόν σε ό,τι αφορά στις επαφές του δήμου Φυλής με την Περιφέρεια. Πάντως, η ΑΕΚ προ του κινδύνου το ματς να αναβληθεί “τρέχει και δεν φτάνει”. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας με το Παγκράτι θα γίνει χωρίς οπαδούς λόγω τιμωρίας της “Ένωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…