Κεντρική Basket League Άρης “Βασικό στόχο, η βελτίωση”

“Βασικό στόχο, η βελτίωση”

ARIS

Ёϊ - QǓ (ʕЅˋϠ2013-2014)

Ο Άρης θα φιλοξενήσει, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, τη Νέα Κηφισιά στο κλειστό “Nick Galis Hall” (άλλοτε “Αλεξάνδρειο“). Ο Βαγγέλης Αγγέλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στο ότι οι παίκτες του πρέπει να έχουν αυτοσυγκέντρωση: “Μπαίνοντας στην 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, η προσαρμογή απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, αλλά και η προσπάθεια βελτίωσης της χημείας κάθε ομάδας, είναι ο βασικός στόχος.

Εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τη νεοφώτιστη Κηφισιά με σοβαρότητα, αλλά και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, ιδιαίτερα στις συνεργασίες μισού γηπέδου, όπου υπάρχει συνδυασμός εμπειρίας και ενθουσιασμού στο ρόστερ της”.

Από την μεριά του ο Κώστας Χαρίσης, σχολίασε: “Ασχέτως με το ότι η Κηφισιά είναι νεοφώτιστη ομάδα,  αποτελείται από πολύ έμπειρους παίκτες, οι οποίοι δημιουργούν ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα για να επιστρέψουν στις νίκες, αρχής γενομένης από την ερχόμενη αγωνιστική.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε ομαδικά και να προσέξουμε πολύ στην άμυνα για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Μετά από την δυναμικότατη παρουσία του κόσμου στο προηγούμενο παιχνίδι, περιμένουμε να τον δούμε και πάλι στις εξέδρες του “Nick Galis Hall“”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • kolossos priftis

    “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

    Με ανεβασμένη ψυχολογία –μετά την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο ανατροπή κόντρα στον Ίκαρο Χαλ…
  • paraskevas mouratidis

    “Συγκέντρωση και προσοχή”

    Δύσκολο έργο θα έχει ο Άρης κόντρα στον ανεβασμένο ψυχολογικά –μετά την εντυπωσιακή ανατρο…
  • Mpogris Charalabidis proponisi PAOK

    “Επικερδές” φιλικό

    Χωρίς νικητή (65-65) ολοκληρώθηκε το φιλικό του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λουκόιλ, με τους δυο προπ…
Περισσότερα από Νίκος Κώνστας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…