Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Ασέβεια διαρκείας!

Ασέβεια διαρκείας!

amerikanos aspromavri

amerikanos-aspromavri

Αν χθες ήταν (απλή;) παράλειψη, που η Ομοσπονδία ξέχασε πού πέφτει ο… Κόκκινος Μύλος και οι εκπρόσωποί της δεν εδέησαν να δώσουν το “παρών” στο “αντίο” του Γιώργου Αμερικάνου.

Αν χθες όντως (λέμε τώρα) έφταιγε το Ρέθυμνο, κατά τη δικαιολογία του Γιώργου Βασιλακόπουλου στην επικοινωνία που είχε με την Χριστίνα Αμερικάνου με πρωτοβουλία της κόρης του “Παγκόσμιου“.

Αν χθες στα Ιλίσια, ο διαιτητής Βασίλης Αποστολίδης δεν “έσωνε” την ΕΟΚ και δεν αποδεχόταν το αίτημα ΑΕΚ και Ηλυσιακού για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή (κόντρα στο Πρωτόκολλο) στο παιδικό για τον Αμερικάνο. Πολλά αν…

Σήμερα, στη Νέα Σμύρνη, στο ματς Κυπέλλου Πανιωνίου – Κολοσσού τί συνέβη; Ο πρώτος διαιτητής, ο Τάσος Πηλοίδης δεν είχε λάβει καμιά σχετική εντολή. Στην Πυλαία τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και για τον Αμερικάνο, μαζί με την τιμή στα αδικοχαμένα παλικάρια του ΠΑΟΚ, αλλά θαρρούμε ότι “συμπεριλήφθηκε” (η τιμή) στο τελετουργικό από σπόντα.

Σε κάθε περίπτωση, δύο ημέρες μετά τον χαμό του τεράστιου αθλητή και οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας φαίνεται, ότι συνειδητά πια… ασεβούν κατά του “Παγκόσμιου“, κατά του μεγάλου αρχηγού της ΑΕΚ, που χθες πέρασε στην αιωνιότητα. Κι αν χθες ήταν παράλειψη, σήμερα η ΕΟΚ δεν έχει άλλοθι. Αυτή είναι η πραγματικότητα…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…