Κεντρική Basket League ΑΕΚ Αποκαλυπτήρια για την “Αγιά Σοφιά”

Αποκαλυπτήρια για την “Αγιά Σοφιά”

melissanidis

ÌÅËÉÓÓÁÍÉÄÇÓ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ) MELISANIDIS / PANIONIOS - AEK (PLAY OFF)

H πιο μεγάλη ημέρα (μέχρι την επόμενη) για την πολύπαθη ΑΕΚ είναι η σημερινή. Και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παρουσιάσει ενώπιον των μελών του δημοτικού συμβουλίου, πολιτών και οπαδών μέρος των σχεδίων του για το νέο γήπεδο. Τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο Ενιαίο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας, επί της οδού Θεσσαλονίκης στις επτά το βράδυ.

Προφανές είναι ότι η περιοχή θα ζήσει σήμερα ιδιαίτερες στιγμές. Πρόκειται για την αφετηρία εξελίξεων για την “Αγιά Σοφιά” και την αναγέννηση της ΑΕΚ. Χθες, ελήφθη ομόφωνη απόφαση-προέγκριση από το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, για την παραχώρηση του οικοπέδου στην “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.”, η οποία και θα “τρέξει” το θέμα του νέου γηπέδου. Ενστάσεις εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, με αφορμή τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την μη στέγαση των άλλων Τμημάτων του συλλόγου.

Στο μεταξύ, κάλεσμα προς τον κόσμο έκανε πριν από λίγο η Original 21. Ο μεγαλύτερος πυρήνας οπαδών της AEK μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook έγραψε ότι: “Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Φιλαδέλφεια”.

Υπενθυμίζεται ότι οι Κοτσάτος-Αλεξίου βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον Μελισσανίδη για την κατασκευή ανοικτού γηπέδου, πλην όμως στις προθέσεις τους υπάρχει και η ανέγερση κλειστού γηπέδου, καθώς και προπονητηρίου για τα Τμήματα του συλλόγου. Ο κ. Μελισσανίδης μιλώντας ενώπιον των μελών του Δ.Σ. της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Α.Ε.» είχε εκφρασθεί υπέρ της δημιουργίας κλειστού στον χώρο της παλιάς κλωστοϋφαντουργίας “Μπριτάνια”, πλησίον του ανοικτού γηπέδου. Θα δείξει…

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…