Ήπιαν θάλασσα!

curry nocioni

curry-nocioni

Η Λαμποράλ Κούτσα γνώρισε βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Σέρτζιο Σκαριόλο υποχρεώθηκε να παίξει παθητική ζώνη σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, έχοντας να διαχειριστεί οκτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες, όμως δεν ήταν μόνο αυτοί που… ήπιαν θάλασσα. Ήταν και οι διαιτητές, μαζί με τον ΚομισάριοDelegate), που πριν καν αρχίσει το ματς έχασαν το μέτρημα!

Στην παρουσίαση των ομάδων οι Ισπανοί εμφάνισαν εννέα παίκτες, οκτώ εκ των οποίων “ενεργοί” κι ένας τραυματίας, ο οποίος απλά εμφανίστηκε ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της Λαμποράλ.

Ο Χάρης Τασούλας υπέδειξε (λανθασμένα) στους διαιτητές ότι οι Ισπανοί είχαν οκτώ παίκτες στην παρουσίαση και μάλιστα έδωσε (με ποια ιδιότητα αλήθεια;) οδηγία να γραφεί το γεγονός στο φύλλο αγώνα. Όπερ κι έγινε, αλλά όταν οι φιλοξενούμενοι αντιλήφθηκαν το γεγονός αντέδρασαν έντονα κι όχι άδικα, αφού όντως εμφάνισαν εννέα παίκτες.

Αυτό, δυστυχώς, δεν ήταν το μόνο λάθος στη συνεννόηση μεταξύ του Delegate και των διαιτητών. Το χειρότερο θα το γράψουμε αύριο. Ένα λάθος, που υπό διαφορετικές συνθήκες, θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε επανάληψη τον αγώνα.

Κώστα Ρήγα, αν σε τόσο εύκολα παιχνίδια γίνονται τέτοιες γκάφες (αυτή που θα γράψουμε αύριο είναι χειρότερη), μάλλον κάτι δεν πάει καλά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…