Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Άνοιξε… βεντέτα;

Άνοιξε… βεντέτα;

maccabi fans

maccabi-fans

Υπέρ το δέον… “θερμή” ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλαθλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην αποστολή του Ερυθρού Αστέρα κατά τη χθεσινή μονομαχία των δύο ομάδων για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Μην φανταστείτε πως είχαμε διαφόρων ειδών… “ομορφιές” (οι Ισραηλινοί δεν είναι τέτοιοι… τύποι), απλά οι φίλοι της “ομάδας του λαού” άπλωσαν ένα προκλητικό (το λιγότερο) πανό για τη συμμετοχή των “ερυθρόλευκων” στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, στις κεντρικές κερκίδες του “NOKIA Arena” απλώθηκε ένα πανό που έγραφε “We are Maccabi! Who the fuck are you?” (=”Είμαστε η Μακάμπι! Ποιοι στο καλό είστε;”) προκαλώντας την αντίδραση της διοίκησης του Ερυθρού Αστέρα, η οποία απάντησε σήμερα μέσω επίσημης ανακοίνωσής της.

maccabi-pano

Ήταν μια ύπουλη προσπάθεια να παραβιαστεί κατάφωρα η φήμη του Ερυθρού Αστέρα και όχι ένα αφιέρωμα στον διοργανωτή του αγώνα, και ιδιαίτερα τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ“, αναφέρεται αρχικά και συνεχίζει:

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι υποστηρικτές Μακάμπι Τελ Αβίβ προσπάθησαν να έρθουν στο επίκεντρο του δημοσίου ενδιαφέροντος, όπως συνέβη με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα μετά τον αγώνα κόντρα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, σε μια κατάμεστη αρένα στην οποία διαλεύκαναν τη μνήμη και έκαναν αυτό για το οποίο μιλούσε ολόκληρη η Ευρώπη. Ωστόσο, επέλεξαν λάθος δρόμο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…