Κεντρική Διεθνή Φαχάρδο, ο “αντι-Λαμπρόπουλος”

Φαχάρδο, ο “αντι-Λαμπρόπουλος”

fajardo

fajardo

Τον παίκτη που θα κληθεί να φορέσει τα παπούτσια του Φώτη Λαμπρόπουλου βρήκε η Κανάριας στο πρόσωπο του… Ντιέγκο Φαχάρδο (37, 2,08).

Το σοκ από τον τραυματισμό του Φώτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα λείψει σίγουρα για έξι μήνες, ήταν μεγάλο ωστόσο στο “στρατόπεδο” της Κανάριας κοιτούν την επόμενη μέρα.

Το κενό του Έλληνα φόργουορντ θα καλυφθεί από τον Ντιέγκο Φαχάρδο που θα μετακομίσει στα Κανάρια νησιά για τον επόμενο χρόνο. Ο Ισπανός, πολιτογραφημένος Ιταλός, άσος θεωρείται ένας… γυρολόγος των γηπέδων, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ έχει αγωνιστεί σε 19 ομάδες.

Ο 37χρονος σέντερ έχει βγάλει το… ψωμί του κυρίως στην Ιταλία, όπου μεταξύ άλλων έχει φορέσει τις φανέλες της Μπρέσια, της Αρμάνι Μιλάνο, της Σιμπέριο, της Ροσέτο, της Βίρτους Μπολόνια, της Καντού, ενώ πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Πιστόϊα Μπάσκετ με την οποία κατέκτησε τον τίτλο στην “LegaDue“. Μάλιστα ήταν σημαντικό “γρανάζι” της ομάδας στην επιτυχία της ανόδου στην “Serie A” καθώς σε 15 αγώνες είχε μέσο όρο 9,2 πόντους, 6,6 ριμπάουντ. Το πρώτο μισό της περσινής περιόδου έπαιξε στο Ιράν.

Η παρουσίαση του Φαχάρδο ενώπιον των δημοσιογράφων θα γίνει την Τρίτη. Παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κανάριας μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Αλεχάνδρο Μαρτίνεθ:

“Ο Φαχάρδο ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί ξέρει τον τρόπο που παίζουμε και γιατί είναι επαγγελματίας. Άλλωστε το έχει δείξει σε όλες τις ομάδες που έχει παίξει. Παρά την ηλικία του θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσει, είναι αρκετά ενθουσιώδης και με μεγάλη θέληση. Είναι παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Φώτη (Λαμπρόπουλο) ο οποίος θα λείψει για πολύ καιρό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…