Σοκ με Ούκιτς

ukic-maciulis

Ό,τι απεύχεται ένας προπονητής, όταν βλέπει τους παίκτες του να αγωνίζονται σε εθνικά συγκροτήματα, βιώνει ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο Ρόκο Ούκιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1.5 μήνα, αφού γύρισε από τη Σλοβενία με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Κροάτης θα χάσει το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς με τον Ολυμπιακό, ένα παιχνίδι που για τους “πράσινους” δεν είναι… δίχως αύριο (αλίμονο), αλλά κομβικό, καθώς με ενδεχόμενη νίκη θα “τελειώσουν” πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα (ως προς την κατάταξη της κανονικής περιόδου).

Αν, μάλιστα, συνυπολογίσουμε ότι ο Ούκιτς ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού στη σεζόν που πέρασε στα ματς με τον Ολυμπιακό, αντιλαμβανόμαστε ακόμα περισσότερο πόσο μεγάλη είναι η απώλεια.

Βεβαίως, τον Πεδουλάκη και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού απασχολεί η κατάσταση της υγείας του παίκτη, τον οποίο φυσικά και δεν θα ζορίσουν για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το καλό είναι πως ο Στεφάν Λάσμε ξεκίνησε να κάνει σουτάκια. Μπήκε στο γήπεδο και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του σε αγωνιστική δράση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…