Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Σε απόσταση… αναπνοής

Σε απόσταση… αναπνοής

oaka

oaka

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία φέτος να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους. Για την ακρίβεια… πολύ κοντά αφού η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε πως επιστρέφουν οι court side seats στο ΟΑΚΑ δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να παρακολουθήσουν από απόσταση αναπνοής τις προσπάθειες των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη. Μάλιστα, υπάρχουν σημαντικές προσφορές για όσους εξασφαλίσουν μία θέση κοντά στο παρκέ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Οι μέρες για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού μετρούν αντίστροφα και εσείς έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους αγώνες του “τριφυλλιού”. Στην κυριολεξία, δίπλα στην ομάδα.

Οι court side seats επιστρέφουν. Θέσεις κατά μήκος του γηπέδου με τις γνωστές λευκές πολυθρόνες, αλλά και δίπλα στην μπασκέτα, όπου το σκηνικό θα είναι διαφορετικό, με άνετες καρέκλες πλέον, να περιμένουν τους φίλους της ομάδας. Οι καρέκλες αυτές θα είναι τοποθετημένες ανά τέσσερις. Και στις δύο περιπτώσεις, υπάρχουν προσφορές για τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Σε ότι αφορά τις πολυθρόνες (η τιμή είναι 5.000 ευρώ), θα δοθεί ως δώρο μία κάρτα διαρκείας αξίας 800 ευρώ. Σε ότι αφορά τις καρέκλες, αν μια οικογένεια, ή μια παρέα για παράδειγμα προχωρήσει στην αγορά τριών καρτών διαρκείας, θα της δοθεί μία τέταρτη ως δώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα εκδοτήρια που βρίσκονται στη Θύρα του γηπέδου “Απόστολος Νικολαϊδης” και για πληροφορίες στο 210 6440010“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…