Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

“Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

papadoniou peristeri1

papadoniou-peristeri1

Στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου ο Νώντας Παπαντωνίου πανηγύρισε την πρώτη του νίκη. Η παρουσία του ήταν καταλυτική, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις η μπάλα περνούσε από τα δικά του χέρια, δημιουργώντας επιθέσεις για τους συμπαίκτες του.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη της ροδίτικης ομάδας κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας για τον θεσμό του κυπέλλου, μια νίκη που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του Βασίλη Φραγκιά να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο νεαρός γκαρντ μίλησε στο ebasket.gr.

Αρχικά, για το πρώτο του παιχνίδι με την θαλασσί φανέλα ο Έλληνας πλέι μέικερ δήλωσε: “Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι για φέτος. Ξεκινήσαμε νωθρά όμως συνεχίσαμε καλά κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Α2, Είμαστε χαρούμενοι, κρατάμε τη νίκη και να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε“.

Εν συνεχεία, ο πρώην άσος του Περιστερίου αναφέρθηκε στον τρόπο προσέγγισης παιχνιδιών όπως αυτό κόντρα στον Κόροιβο λέγοντας: «Αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τα παιχνίδια του κυπέλλου τα αντιμετωπίζουμε σοβαρά και θέλουμε σε κάθε αγώνα να κερδίζουμε είτε είναι φιλικό, είτε είναι επίσημος αγώνας θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη και το σημαντικότερο είναι να προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνετε για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο 23χρονος γκανρτ είπε: “Ο Κολοσσός είναι μια νεανική ομάδα. Μας αρέσει να τρέχουμε το γήπεδο και να αποδώσουμε γρήγορο μπάσκετ. Έχουμε αθλητικά παιδιά και παράλληλα με την εμπειρία των Τσάμη και Στεφανίδη ο κόουτς Φραγκιάς έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά και να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • Λούκα Βιλντόζα

    Παναθηναϊκός – Περιστέρι 93-88

    Λύγισε το Περιστέρι με το μυαλό στη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός Το εξαιρετικό Περιστέρι του Βασ…
  • ΑΕΚ - Λαύριο

    ΑΕΚ – Λαύριο 100-67

    Επιβλητική ΑΕΚ, ξέσπασε στο Λαύριο. Στην καλύτερη φετινή εμφάνισή της η ΑΕΚ Betsson μετέτρ…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Μαρούσι – Απόλλων Πάτρας 77-73

    Τα βρήκε σκούρα, αλλά συνέχισε νικηφόρα το Μαρούσι Το Μαρούσι είχε φτάσει στο +20 απέναντι…
Περισσότερα από Χρήστος Τσάλτας
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…