Κεντρική Ασίστ Shadow Καλώς ήλθες, Μάλλαχ

Καλώς ήλθες, Μάλλαχ

malah

malah

Χαρακτηρίστηκε, όχι άδικα, ως ο τελευταίος μεγάλος του Πανελληνίου. Άλμπερτ Μάλλαχ. Θρυλική μορφή. Οι νεότεροι ίσως τον αγνοούν. Οι παλαιότεροι ίσως τον ξέχασαν.

Το βέβαιο είναι ότι ο Ελληνοαμερικανός, κάποτε απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Σεντ Βίνσεντ, φρόντισε ο ίδιος κατά κάποιο τρόπο να τον μάθουν και να τον ξαναθυμηθούν όλοι. Μέσω του facebook.

Αl Mallah” το “νικνέιμ” (ουσιαστικά το πραγματικό ονοματεπώνυμο δηλαδή) με το οποίο αυτοπροσδιορίζεται. Και ας μην μοιάζει και τόσο με τον ξανθό Μάλλαχ της νιότης, τον δίμετρο δυναμικό ξανθό, που άλλοτε είχε μακριά κόμη, άλλοτε όχι. Για την ιστορία, ο Μάλλαχ φόρεσε και την φανέλα με το εθνόσημο, με 33 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα των Ανδρών.

malah1

Η τεχνολογία και τα “σόσιαλ μίντια” επαναπροσδιορίζουν τις σχέσεις όλων μας, ως εκ τούτου και με τον 55χρονο πρώην μεγάλο αθλητή. Καλώς ήλθες στην παγκόσμια (διαδικτυακή) παρέα, Άλμπερτ Μάλλαχ.

Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, στην πάνω φωτογραφία ο Μάλλαχ φορά το νούμερο 5. Από αριστερά προς δεξιά οι όρθιοι είναι: Κατσίμπας (15), Τσέκος (7), Κοκορόγιαννης (9), Τσαπραλής (6). Καθιστοί: Ζαφειρόπουλος (8), Σταμάτης (10), Πανδρακλάκης (4), Ντάκουρης και Γιαννόπουλος (12).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…