Καλοτάξιδο

ÑÇÃÁÓ  ÇÐÁ - ÉÓÐÁÍÉÁ ÔÅËÉÊÏÓÏËÕÌÐÉÁÊÏÉ ÁÃÙÍÅÓ ËÏÍÄÉÍÏ 2012 RIGAS USA - SPAIN FINALOLYMPIC GAMES LONDON 2012

Όλοι εμείς που ταξιδέψαμε μαζί σας, που γνωρίσαμε νέα λιμάνια, που οδηγηθήκαμε σε άγονους προορισμούς, θα μπούμε στον πειρασμό να το επαναλάβουμε γιατί μας αρέσει το ταξίδι. Μας αρέσει η περιπέτεια, λατρεύουμε την περιπλάνηση και επιδιώκουμε την καθιέρωση της ευγενούς άμιλλας σε επιτρεπτά όρια.

Καλοτάξιδο, λοιπόν, το καινούργιο σκαρί!

Δεν έχει σημασία πόσο μακριά από εμάς είναι τα λιμάνια, αυτό που μετράει είναι: Ο καιρός να είναι καλός, ο άνεμος πρίμα, τα πανιά γερά, τα κατάρτια δυνατά και αγέρωχα, ο τιμονιέρης στην πλώρη και θα φθάσουμε σίγουρα στον πρώτο μας προορισμό, στο πρώτο μας λιμάνι.

Επειδή, όμως, σε αυτή τη σχέση μπήκα με την ιδιότητα μου ως διαιτητής και βεβαίως έτσι θα συνεχίσω, θέλω να σχολιάσω την επιμόρφωση των διαιτητών της Αθήνας λέγοντας ότι: Η επί σειρά ετών παρουσία του κυρίου Κώστα Ρήγα στην εκπαίδευση του ΣΕΔΚΑ μας έδωσε τα εφόδια που πρέπει να έχει ένας διαιτητής, για να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους.

Μας δίδαξε τη μηχανική και τις προϋποθέσεις που βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα. Είναι εκείνος που έδωσε στους φθασμένους σήμερα (πρωτοκλασάτους, όπως συνηθίζουμε να λέμε) τα εφόδια, που χρειάζονται για να διευθύνουν μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, και όχι μόνο.

Στο κομμάτι που αναλογεί στον κάθε ένα από εμάς, ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε ανάλογες διδασκαλίες, που θα μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε για την κατάκτηση της κορυφής.

Στον Σύνδεσμο της Αθήνας ευτυχώς υπάρχουν συνάδελφοι – άριστοι γνώστες των κανονισμών οι οποίοι, με την πείρα των παλαιοτέρων και τη βοήθεια των δικών μας μελών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, θα φροντίσουν να συνεχιστεί η συνταγή της επιτυχίας, που τόσα χρόνια ακολουθεί την εκπαίδευση στον ΣΕΔΚΑ.

Baseline

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…