Κεντρική NBA Θέλει… τη ζεστασιά του Μαϊάμι
NBA

Θέλει… τη ζεστασιά του Μαϊάμι

lebron james

lebron-james

Κάθε γέφυρα… επιστροφής του στο Κλίβελαντ φρόντισε να “γκρεμίσει” ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος μιλώντας για το επόμενο καλοκαίρι, οπότε και θα είναι free agent, ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο επανένταξής του στους “Ιππότες“. “Δεν θέλω να γυρίσω στους… παγωμένους χειμώνες“, είπε με νόημα ο “Βασιλιάς“, όντας σαφής ευθύς εξαρχής και θέλοντας να βγάλει από το τραπέζι οποιαδήποτε συζήτηση για επιστροφή στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε επί μία εφταετία (2003-2010).

Ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ ξεκαθάρισε πως “μου λείπει ο χαλαρός ρυθμός που υπήρχε εκεί (σ.σ.: στο Κλίβελαντ), αλλά έχω συνηθίσει στα προνόμια της ζωής εδώ (σ.σ.: Μαϊάμι), όπως είναι το φρέσκο ψάρι και τα φρούτα. Θέλω να είμαι κάπου… ζεστά. Δεν θέλω να επιστρέψω στους παγωμένους χειμώνες“.

Τώρα, αν ως “παγωμένους χειμώνες” εννοεί και την… αγωνιστική κατάσταση των Κλίβελαντ Καβαλίερς, που συνδυάζεται από την αδυναμία τους να διεκδικήσουν ένα δαχτυλίδι, είναι κάτι που θα πρέπει να αποσαφηνίσει ο ΛεΜπρον Τζέιμς. Με βάση τα συμφραζόμενα, πάντως, η… μπηχτή για την αγωνιστική κατάσταση των “Ιπποτών” είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…