Κεντρική Basket League Άρης “Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Τζόουνς! “Ευχαριστώ τον Αγγέλου και την διοίκηση” (vid)

“Πάτησε” Θεσσαλονίκη ο Τζόουνς! “Ευχαριστώ τον Αγγέλου και την διοίκηση” (vid)

lucky jones

Μετά τους Νταλό, Κάιζερ και Μπελ, στη Θεσσαλονίκη έφτασε και ο Λάκι Τζόουνς. Ο Αμερικανός φόργουορντ κατά την άφιξη στην πόλη δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος. Ηταν μια περίεργη κατάσταση με τις διαπραγματεύσεις. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία να παίξω στον Άρη. Ευχαριστώ τον Αγγέλου και την διοίκηση. Ανυπομονώ για την πρόκληση να παίξω για τον Άρη. Ο Αγγέλου με έφερε στην Ελλάδα, οπότε αυτό έπαιξε ρόλο για μένα. Ο Άρης έχει φανατικό κοινό, το έζησα με τον ΠΑΟΚ και αυτό ήταν κάτι που επηρέασε την απόφασή μου. Ανυπομονώ για τον Άρη… Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το σύνολο παικτών που έχουμε. Λατρεύω το παιχνίδι του Μποχωρίδη. ο Μπελ έχει δυνατά στοιχεία ενώ ξέρω τους ψηλούς, τον Κάιζερ και τον ΜακΓκι”.

Για τον κόσμο των “κιτρίνων” είπε: “Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τον Άρη. Η ατμόσφαιρα του κόσμου του Άρη θα μου δώσει ενέργεια. Ανυπομονώ να ζήσω αυτή την ατμόσφαιρα (σ.σ. του Παλέ). Είμαι ενθουσιασμένος… Θέλω να οδηγήσουμε τον Άρη και πάλι ψηλά. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτή την πρόκληση. Θέλω να παίξω μπροστά στο κοινό του Άρη”.

Για την νέα ομάδα του Άρη τόνισε: “Θα είναι από τις λίγες χρονιές που θα έχω συμπαίκτες που θα κάνουν κι αυτοί καλή άμυνα. Θα είμαι παίκτης ομάδας, θα προσπαθήσω με τους άλλους παίκτες να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…