Κεντρική Διεθνή “Μπαμ” με Άντερσεν

“Μπαμ” με Άντερσεν

andersen strasbourg

andersen-strasbourg

Σε μία πολύ ποιοτική προσθήκη που μπορεί να την ανεβάσει επίπεδο προχώρησε η Βιλερμπάν η οποία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Ντέιβιντ Άντερσεν για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ θα παραμείνει κάτοικος Γαλλίας αφού την περασμένη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Στρασμπούρ.

Η Βιλερμπάν θα δώσει το “παρών” στον προκριματικό γύρο της Ευρωλίγκα προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκρισή της στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Γι’ αυτό και ο γαλλικός σύλλογος, στον οποίο είναι μεγαλομέτοχος ο Τόνι Πάρκερ, θέλει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ που θα τον βοηθήσει να ανταπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα λάβει μέρος.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το “μπαμ” με την απόκτηση του Άντερσεν. Ο 34χρονος άσος δεν βρίσκεται στην αγωνιστική κατάσταση παλαιοτέρων ετών, ωστόσο η ποιότητά του και η εμπειρία του δεν αμφισβητούνται. Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε τη μεταγραφή με τον άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Ο διεθνής παίκτης που συμμετείχε με την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας έχει περάσει και για μία διετία (2009-2011) από το NBA (σ.σ. επιλέχθηκε στο Νο37 του ντραφτ του 2002 από τους Ατλάντα Χοκς), όπου έπαιξε σε 103 παιχνίδια με τους Χιούστον Ρόκετς, τους Τορόντο Ράπτορς και τους Νιου Ορλίν Πέλικανς έχοντας μέσο όρο 4,9 πόντους και 2,8 ριμπάουντ.

Όσον αφορά στην παρουσία του στη Στρασμπούρ, ο Άντερσεν μέτρησε μέσο όρο 13,1 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 25 αγώνες για το πρωτάθλημα Γαλλίας και μέσο όρο 5,3 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 3 ματς για το Eurocup.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…