Basket League: Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της περασμένης σεζόν

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι της Stoiximan Basket League.

Η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2024-25 ανοίγει με την πραγματοποίηση του Stoiximan Super Cup και η Stoiximan Basket League βράβευσε τους κορυφαίους της περσινής σεζόν. Οι κορυφαίοι που προέκυψαν από την ψηφοφορία στην οποία συμμετείχε και το μπασκετικό κοινό της χώρας, έκαναν και μία σύντομη τοποθέτηση.

Stoiximan MVP-Κώστας Σλούκας: «Είναι πολύ τιμητικό για μένα αυτό το βραβείο. Αν δεν υπήρχε η ομαδική επιτυχία και η δουλειά δεν θα το έπαιρνα. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ πετυχημένη και φέτος έχουμε τους ίδιους στόχους».

Καλύτερος Προπονητής-Εργκίν Αταμάν: «Είναι σχεδόν ένας χρόνος που δουλεύω στην Ελλάδα. Έχω δει το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το μπάσκετ. Είναι μεγάλη τιμή που παίρνω αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και κυρίως στον κ.Γιαννακόπουλο που προσπαθησε πολύ να στηρίξει το ελληνικό μπάσκετ. Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες που είχαμε. Είναι σημαντικό ότι στους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν και οι Έλληνες παίκτες μας».

Πιο Θεαματικός – Ματίας Λεσόρ: «Ευχαριστώ όσους ψήφισαν για να κερδίσω το βραβείο. Σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαριστώ την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Πιο Δημοφιλής – Κέντρικ Ναν: «Ευχαριστώ κι εγώ όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι σε αυτήν τη θέση και να παίρνω αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν την καλύτερη σεζόν, να έχουν όλοι την υγεία τους».

Παράλληλα βραβεύτηκε η καλύτερη πεντάδα αποτελούμενη από τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Κώστα Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Ματίας Λεσόρ.

 Κώστας Παπανικολάου : «Να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Αυτό είναι ένα ομαδικό βραβείο. Να έχουμε όλοι μια καλή σεζόν» και ο Άλεκ Πίτερς σημείωσε: «Ευχαριστώ για το βραβείο, είναι μεγάλη τιμή. Δεν είναι ο στόχος αλλά ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Εύχομαι υγεία και να έχουμε όλοι καλή σεζόν».

Καλύτερος Αμυντικός – Τζέριαν Γκραντ: «Ευχαριστώ στους προπονητές, στο σταφ και τους συμπαίκτες μου. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και αυτό σημαίνει πολλά για έμενα».

Καλύτερος Νέος: Νεοκλής Αβδάλας: «Είναι τιμή μου που κέρδισα αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό και την Καρδίτσα που με βοήθησε να αναδειχτώ και να το κερδίσω».

Πιο Βελτιωμένος Παίκτης – Βασίλης Τολιόπουλος: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Εύχομαι καλή επιτυχία, με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους παίκτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.