Κεντρική Basket League Αριθμοί: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός

Αριθμοί: Καρδίτσα – Παναθηναϊκός

Karditsa Panathinaikos 191122 B 1

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε τους αριθμούς μεταξύ της Καρδίτσας αλλά και του Παναθηναϊκού. Η Καρδίτσα, με τον Κωστή Γόντικα απέχει πέντε αμυντικά ριμπάουντ από τα 100 ενώ χρειάζεται άλλα 11 επιθετικά ριμπάουντ για να φτάσει στο ίδιο επίτευγμα.

Ο Τζέιμς Μπέιτμον είναι ο κορυφαίος «κλέφτης» της Basket League ως τώρα. Μετράει 12 κλεψίματα, το 1/3 αυτών που έχει η ομάδα του.

Οι Γιάννης ΑγραβάνηςΣαϊντ Πρίτζετ και Τζέιμς Μπέιτμον έχουν συνολικά 35 λάθη, το 51,47% αυτών που καταγράφηκαν στη στατιστική της Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό.

Ο Σαϊντ Πρίτζετ είχε 26 ranking στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στο Περιστέρι, ενώ είχε συνολικά 18 στα τρία προηγούμενα.

Η νεοφώτιστη ομάδα έχει μέσο όρο 34,5 ριμπάουντ που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος μεταξύ των 12 ομάδων της Basket League.

Το 24,74% με το οποίο εκτέλεσε η Καρδίτσα Βιολογικό Χωριό στους τέσσερις αγώνες της, είναι το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό τριπόντων της φετινής Basket League, πάνω μόνο από εκείνο που έχει ο Κολοσσός H Hotels (23,3%).

Σειρά έχει ο Παναθηναϊκός, με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να απέχει έξι εύστοχες βολές από τις 300 ενώ χρειάζεται τέσσερα ριμπάουντ για να συμπληρώσει τα 600.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 4/4 τρίποντα στα τρία τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ενώ στις προηγούμενες 150 εμφανίσεις του στην Basket League είχε 0/9.

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις έχει επτά επιθετικά ριμπάουντ, το 28% όσων μετράει συνολικά ο Παναθηναϊκός αφού οι υπόλοιποι παίκτες του είχαν 18.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας έχει τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής φόργουορντ μετράει 7/13 (53,84%) στα τέσσερα φετινά παιχνίδια του ενώ στις προηγούμενες 52 εμφανίσεις του στην κατηγορία είχε 21/68 (30,88%).

Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις δύο ομάδες του Πρωταθλήματος –η άλλη είναι ο Ολυμπιακός– που εκτελούν με ποσοστό υψηλότερο του 60% στα δίποντα.

Είναι 2ος στη σχετική κατηγορία με 62,16% ποσοστό υψηλότερο σχεδόν κατά 5% από εκείνο που είχε στην κανονική περίοδο της περσινής Basket League (57,37%).

Οι «πράσινοι» είχαν 6,25 επιθετικά ριμπάουντ στα τέσσερα παιχνίδια τους, επίδοση που είναι η χαμηλότερη μεταξύ των 12 ομάδων της Basket League. Στην κανονική περίοδο του περσινού Πρωταθλήματος ήταν 4οι με 10,75 ανά αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Χαρόγιαννης
  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • castaneda blondin

    Απόλλων Πάτρας – Λαύριο 66-104

    Αποχαιρέτησε την Α1 με βαριά ήττα ο Απόλλωνας. Το Λαύριο επικράτησε με 104-66 του Απόλλωνα…
  • Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας

    Basket League: Αυλαία στα play out

    Ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρούσι για τη Stoiximan Basket League Η τελευταία αγωνιστική …
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…