Κεντρική Basket League ΑΕΚ Χολόν: Σύντομα η απόφαση για Δέδα, στο «κάδρο» ο Κάτας

Χολόν: Σύντομα η απόφαση για Δέδα, στο «κάδρο» ο Κάτας

Δέδας

Ο Πρόεδρος της Χάποελ Χολόν σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ επιβεβαίωσε το ότι ο Δέδας θέλει να αποχωρήσει, και πέταξε στο τραπέζι το όνομα του Όντεντ Κάτας για αντικαταστάτη του.

Ο Στέφανος Δέδας δεν επιθυμεί να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ Χολόν και έχει ζητήσει την αποδέσμευση, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της ομάδας, Εϊτάν Λαντσιάνο. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ξαφνιάστηκε με την απόφαση του Έλληνα κόουτς, και δήλωσε ότι η ομάδα θα αποφασίσει το αργότερο μέχρι την Κυριακή.

Παράλληλα, ο Λαντσιάνο αναφέρθηκε στον αντικαταστάτη του, ρίχνοντας στο τραπέζι το όνομα του Όντεντ Κάτας, ο οποίος πλέον αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε ότι ο Δέδας είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει καριέρα του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Χολόν στον ραδιοφωνικό σταθμό «103FM»:

«Ήταν μία έκπληξη για μένα όταν άκουσα την απόφαση του Δέδα, πριν από μερικές ημέρεςΜέχρι την Κυριακή (27/6) θα πάρουμε την απόφασή μας και φυσικά θα χρειαστούμε μία εναλλακτική λύση προπονητή. Το όνομα του Όντεντ Κάτας είναι πολύ ενδιαφέρον και αξίζει».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ

Η ΕΟΚ έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακάλεσε τα …