Κεντρική Διεθνή Αινιγματικός για το μέλλον του ο Πάου Γκασόλ

Αινιγματικός για το μέλλον του ο Πάου Γκασόλ

gasol1 scaled

Ο Πάου Γκασόλ μετά από μια 20αετία στο ΝΒΑ και δύο σχεδόν χρόνια απουσίας από τα παρκέ επέστρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα. Σε συνέντευξη του στην Marca ο πολύπειρος σέντερ αποκάλυψε ότι υπήρχαν περίοδοι που η επιστροφή του ήταν αβέβαιη, δήλωσε προσηλωμένος στο Final 4 της Ευρωλίγκας, και ήταν αινιγματικός αναφορικά με το τι θα γίνει του χρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάου Γκασόλ:

“Με όλη την προετοιμασία που έκανα για σχεδόν δύο χρόνια ή και παραπάνω, στόχος ήταν η επιστροφή μου στη δράση. Υπήρξαν στιγμές που αυτή δεν ήταν σίγουρη”.

Για την Μπαρτσελόνα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες: “Ήμουν πολύ τυχερός που επέστρεψα στην Μπαρτσελόνα, στην ομάδα που γεννήθηκα σαν παίκτης και εκεί όπου πήρα μεγάλες ευκαιρίες και εκεί που δίνεται η ευκαιρία τώρα να παλέψω για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς. Η προετοιμασία θα δείξει πως θα πάει”.

Ο Γκασόλ έδειξε συγκεντρωμένος στο Final Four ενώ ήταν αινιγματικός για το μέλλον:  “Είμαι πολύ συγκεντρωμένος στο Final Four, στο να τελειώσω τη σεζον όσο το δυνατόν πιο καλά. Μετά τη σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Άμα αυτό είναι η προετοιμασία για το Τόκιο, θα είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ό,τι είναι να έρθει την επόμενη σεζόν, θα έρθει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Αρνήθηκε η Μακάμπι να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Η ένταση ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν λέει να… κοπάσει. Ο Παναθηναϊκός υπέ…