Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Εκεί θα διεκδικήσει το Διηπειρωτικό

ΑΕΚ: Εκεί θα διεκδικήσει το Διηπειρωτικό

214400

Αλλαγή δεδομένων, έχουμε όσο αναφορά το μέρος που θα διεξαχθεί το Διηπειρωτικό Κύπελλο της FIBA, όπου θα λάβει μέρος η ΑΕΚ.

Και αυτό γιατί όπως ήταν γνωστό, η διοργάνωση θα πραγματοποιούταν στην Αργεντινή. Ένα δημοσίευμα όμως του βραζιλιάνικου site globoesporte.com ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το βραζιλιάνικο Μέσο, η διοργάνωση την οποία κατέκτησε πέρσι η Τενερίφη, θα γίνει στην Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στο Ριο ντε Τζανέιρο.

Οι υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετέχουν μαζί με την Ένωση είναι, η κάτοχος του Americas League, Σαν Λορέντζο, η φιναλίστ του Americas League, Μότζι, η πρωταθλήτρια Ασίας, Πετροχίμι, οι πρωταθλητές της G-League, Όστιν Σπερς, αλλά και η Φλαμένγκο ως ειδική προσκεκλημένη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική ομάδα αλλά και η ομάδα από την Αργεντινή θα μπουν στο… χορό από τα ημιτελικά, ενώ η διοργάνωση θα λάβει χώρα από τις 14 μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Carioca Arena 1, με την διοργάνωση να κοστίζει περίπου 400 χιλιάδες στην FIBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ

Η ΕΟΚ έκανε ανάκληση δελτίων στην ΑΕΚ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακάλεσε τα …