Κεντρική NBA Σώθηκαν οι Γουόριορς με απίστευτο τρόπο! (vid)
NBA

Σώθηκαν οι Γουόριορς με απίστευτο τρόπο! (vid)

klay thompson 1

Το περίεργο “φεγγάρι” που διανύουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιτρέπουν στην πλειοψηφία των ομάδων του NBA να πιστεύουν ακράδαντα σε μια νίκη εναντίον τους, η οποία δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί υπό άλλες συνθήκες. Οι Σακραμέντο Κινγκς το έφθασαν μέχρι τέλους, φθάνοντας μία κατοχή μακριά από την “άλωση” της Oracle Arena αλλά ο παράγοντας-τύχη πήρε από το χέρι τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, οι Κινγκς είχαν την τελευταία μπάλα του αγώνα στα χέρια τους, όντας πίσω στο σκορ με 117-116. Ο Μπάντι Χιλντ, ο οποίος έκανε καταπληκτικό ματς με 28 πόντους, σηκώθηκε για το λέι-απ, αστόχησε κατά πολύ αλλά ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ ήταν σε καίριο σημείο για το φόλοου. Η μπάλα, όμως, κόλλησε ανάμεσα στη στεφάνη και το ταμπλό, σε μια τρομερά ασυνήθιστη φάση σε τέτοιο χρονικό σημείο!

Ο κανονισμός προβλέπει “τζάμπολ” μετά από τέτοια εξέλιξη, με τον Κέβιν Ντουράντ να το κερδίζει με άνεση και να “σφαλιαρίζει” την μπάλα μακριά από το καλάθι, αφήνοντας μονάχα 0.3” στους Κινγκς. Ο χρόνος αυτός δεν ήταν, προφανώς, αρκετός, με τους Γουόριορς να τη γλιτώνουν και να πετυχαίνουν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους, έπειτα από ένα σερί 4 ηττών.

Δείτε τον τρόπο που γλίτωσαν οι Γουόριορς

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…