Κεντρική NBA Φεστιβάλ αστοχίας στο Κινγκς-Λέικερς, πήρε χρόνο ο Κουφός (vid)
NBA

Φεστιβάλ αστοχίας στο Κινγκς-Λέικερς, πήρε χρόνο ο Κουφός (vid)

kosta koufos kings

Τα στεφάνια “αναστέναξαν” στη χθεσινή αναμέτρηση των Λος Άντζελες Λέικερς εναντίον των Σακραμέντο Κινγκς, με τους “λιμνανθρώπους” να παίρνουν τη νίκη με το “φτωχό”, 75-69. Ο Κώστας Κουφός πήρε χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος έμεινε στα “πιτς” από τον κόουτς, Ντέιβ Γέργκερ.

Έχοντας κυρίως ρόλο screener στην κορυφή, ο Κουφός ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 4 πόντους και 2/4 σουτ σε 18 λεπτά συμμετοχής ενώ συμμετείχε ενεργά στις “μάχες” κάτω από τα δύο καλάθια, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ.

Οι Κινγκς ολοκλήρωσαν το ματς με 25/80 σουτ (31.3%), όντας υπερβολικά τραγικοί στην τελική προσπάθεια και με τον Ζακ Ράντολφ να είναι το μοναδικό σημείο αναφοράς, έχοντας 16 πόντους με 7/15 σουτ.

Από την άλλη, ο Τζούλιους Ραντλ ήταν σε τρομερά κέφια, τρέχοντας, σουτάροντας από μακριά, ανοίγοντας αιφνιδιασμούς και τελειώνοντας φάσεις. Ο πάουερ φόργουορντ των Λέικερς είχε 17 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα ενώ ο Κάιλ Κούζμα συνέχισε να εκπλήσσει με την απόδοσή του, σκοράροντας 15 πόντους.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…