Κεντρική NBA Η Nike, η Adidas και η “μάχη” για τον Γιάννη! (vid)
NBA

Η Nike, η Adidas και η “μάχη” για τον Γιάννη! (vid)

giannis antetokounmpo bucks

giannis antetokounmpo bucks

Η εμπορικότητα του ονόματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει υποχρεώσει τις μεγάλες εταιρίες ένδυσης να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του, “κυνηγώντας” τον, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Ο “Greek freak” δεσμευόταν με τη Nike, η οποία θέλει, προφανώς, να τον διατηρήσει στις τάξεις της αλλά η Adidas έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, η Adidas έστειλε ένα γεμάτο φορτηγό με παπούτσια στον σούπερ-σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος έδειξε τρομερά ενθουσιασμένος από το γεγονός αυτό! Στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται κι ο συμπαίκτης του, Θον Μέικερ.

Η Adidas προσέχει, φυσικά, κάθε της κίνηση, με το φορτηγό αυτό να περιέχει το μοντέλο παπουτσιού “Yeezy“. Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς ο Γιάννης έχει τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι τα λατρεύει, με σχόλιό του κάτω από μια φωτογραφία του Μέικερ.

Βάσει των τελευταίων νέων, ο Γιάννης τείνει περισσότερο προς την Adidas, αλλάζοντας “στρατόπεδο” σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η Adidas, μάλιστα, κατόρθωσε να ξεπεράσει την Jordan σε πωλήσεις, όσον αφορά τον τομέα των παπουτσιών, αυξάνοντας τη δύναμή της, σύμφωνα με τη USA Today.

Τέλος, πλουσιοπάροχη προσφορά αναμένεται να καταθέσει και η κινεζική εταιρεία, Li-Ning, με τις πιθανότητές της, όμως, να είναι λιγοστές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αφεντικό στο Λος Άντζελες οι Μάβερικς

Προβάδισμα με 3-2 για τους Μάβερικς και τον Ντόνσιτς. Με μια εμφατική εμφάνιση οι Ντάλας Μ…