Κεντρική NBA Η Nike, η Adidas και η “μάχη” για τον Γιάννη! (vid)
NBA

Η Nike, η Adidas και η “μάχη” για τον Γιάννη! (vid)

giannis antetokounmpo bucks

giannis antetokounmpo bucks

Η εμπορικότητα του ονόματος του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει υποχρεώσει τις μεγάλες εταιρίες ένδυσης να στρέψουν τα βλέμματα πάνω του, “κυνηγώντας” τον, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο μαζί του. Ο “Greek freak” δεσμευόταν με τη Nike, η οποία θέλει, προφανώς, να τον διατηρήσει στις τάξεις της αλλά η Adidas έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι!

Συγκεκριμένα, η Adidas έστειλε ένα γεμάτο φορτηγό με παπούτσια στον σούπερ-σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος έδειξε τρομερά ενθουσιασμένος από το γεγονός αυτό! Στο εν λόγω βίντεο διακρίνεται κι ο συμπαίκτης του, Θον Μέικερ.

Η Adidas προσέχει, φυσικά, κάθε της κίνηση, με το φορτηγό αυτό να περιέχει το μοντέλο παπουτσιού “Yeezy“. Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς ο Γιάννης έχει τονίσει στο πρόσφατο παρελθόν ότι τα λατρεύει, με σχόλιό του κάτω από μια φωτογραφία του Μέικερ.

Βάσει των τελευταίων νέων, ο Γιάννης τείνει περισσότερο προς την Adidas, αλλάζοντας “στρατόπεδο” σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Η Adidas, μάλιστα, κατόρθωσε να ξεπεράσει την Jordan σε πωλήσεις, όσον αφορά τον τομέα των παπουτσιών, αυξάνοντας τη δύναμή της, σύμφωνα με τη USA Today.

Τέλος, πλουσιοπάροχη προσφορά αναμένεται να καταθέσει και η κινεζική εταιρεία, Li-Ning, με τις πιθανότητές της, όμως, να είναι λιγοστές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…