Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Το “ευχαριστώ” του Ιτούδη

Το “ευχαριστώ” του Ιτούδη

itoudis cska moscow final four berlin

itoudis-cska moscow-final four-berlin

Η ΤΣΣΚΑ επικράτησε εντός έδρας της Γαλατασαράι με 8569, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με την ομάδα της Μόσχας να εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκρισή της στα πλέι οφς. Ακόμα, ο Δημήτρης Ιτούδης συνεχάρη τους πάικτες του αλλά και τους φιλάθλους του ρωσικού συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:
“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου τόσο για την νίκη, όσο και για την πρόκριση στα πλέι οφ της EuroLeague. Έχουν απομείνει 5 παιχνίδια ακόμη και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε τοπλεονέκτημα έδρας. Είχαμε μία υποτονική αρχή, ειδικά στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Αυτό συνέβη γιατί ήμασταν αρκετά άστοχοι και δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό.Στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλάξαμε στρατηγική, παίξαμε καλύτερη άμυνα, είχαμε μεγαλύτερη κινητικότητα και αυτά μας επέτρεψαν να ελέγξουμε τον ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γαλατάσαραϊ μάς έδωσε μία καλή μάχη, αλλά καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα και νικήσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες. Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια. Επισης, θέλω να ευχαριστήσω τους 7.500 φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο και μας υποστήριξαν. Ηταν σημαντικό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (vid)

Ο Ολυμπιακός έχασε στην παράταση από ένα σφύριγμα (80-82). Σ’ ένα από τα ομορφότερα παιχνί…