Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δημοπρατούνται πίνακες του Διαμαντίδη (pics)

Δημοπρατούνται πίνακες του Διαμαντίδη (pics)

diamantidis pinakas

diamantidis-pinakasΟ Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε τέλος στη σπουδαία του καριέρα και αποτελεί ένα τεράστιο είδωλο για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Έτσι, ο Νίκος Καρόκης που είναι και ο δημιουργός των έργων, ζωγράφισε τον εμβληματικό αρχηγό του Παναθηναϊκού και σε δηλώσεις του, τόνισε:

“Αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση – πρόκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την δημιουργία  αυτών των τριών έργων , για έναν από τους σπουδαιότερους Ευρωπαίους αθλητές , τον κύριο Δημήτρη Διαμαντίδη. Η έμπνευση ήταν εκεί! Αφού τον έχω απολαύσει και τα 12 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική μας ομάδα.

Τρία βασικά χαρακτηριστικά του, τρία έργα τέχνης – ομαδικότητα , ήθος , επιτυχίες  – για να “χωρέσει” η τεράστια αυτή προσωπικότητα και καριέρα. Θέλω να πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα κάνει όλους τους φιλάθλους να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές του Δημήτρη Διαμαντίδη , να αισθανθούν ότι είναι στο γήπεδο , δίπλα του , να χαρούν, να δακρύσουν και να πανηγυρίσουν ξανά.

Τα κέρδη θα πάνε στο ίδρυμα “Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς” όπως και στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών  “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, όπως επιθυμούσε και ο ίδιος ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

diamantidhs pinakas1

diamantidhs pinakas2

diamantidhs pinakas

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Sold Out το Game 5

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Game 5 του Παναθηναϊκός – Μακάμπι. Ο Παναθηναϊκός απέχει …