Κεντρική Ασίστ Shadow Έλειπε ο… Αμερικάνος (vid)

Έλειπε ο… Αμερικάνος (vid)

aek gipedo

aek-gipedo

Η φαντασμαγορική εκδήλωση στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ  που θα γίνει στα Φιλαδέλφεια, έκλεψε την παράσταση σήμερα. Η βιντεοπροβολή που είχε ως επίκεντρο την “Αγιά Σοφιά” (σ.σ. το νέο γήπεδο δηλαδή), αλλά και τις Αλησμόνητες (και ουχί Χαμένες για μας) Πατρίδες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους “Ενωσίτες” -και όχι μόνο- που έδωσαν το “παρών”.

Μόνο που στην εκδήλωση των χιλίων προσκεκλημένων μια απουσία ήταν αισθητή. Έλειπε ο… Γιώργος Αμερικάνος (σ.σ. ήταν εκεί οι πρώην άσσοι της ΑΕΚ, Μπαμπανικολός, Βασιλειάδης, Κόντος)!

Ο “πανουράνιος” αρχηγός της “Βασίλισσας” του ’68, που εκτιμούσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, όπως και ο Δημήτρης Μελισσανίδης εκείνον θα καθόταν σίγουρα σε περίοπτη θέση στην εκδήλωση. Και θα καθόταν σε περίοπτη θέση και στην “Αγιά Σοφιά” σε δυο χρόνια, αν ο Θεός δεν βιαζόταν να τον πάρει κοντά του, πνίγοντας την πίκρα (σ.σ. το έκανε συχνά προκειμένου για την ΑΕΚ) ότι η προοπτική ενός νέου κλειστού για τη… Βασίλισσά του αποτελεί μακρινή υπόθεση.

Αν και “δημόσια δέσμευση” του Κωνσταντίνου Κοτσάτου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ όχι μόνο δεν απέκλεισε ως ενδεχόμενο την κατασκευή του, αλλά αποκάλυψε τις προάλλες ότι θα προτείνει να ονομαστεί και “Γεώργιος Αμερικάνος“.

Οψόμεθα…

  • Καρδίτσα - ΑΕΚ

    Καρδίτσα – ΑΕΚ 81-79

    Φινάλε με χαμόγελο για την Καρδίτσα Ντέρμπι ως το τέλος στην Καρδίτσα, με την ομάδα του Νί…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

    Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…
  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…